Popelák vysavač
Moderátor: Moderátoři
Cowley píše:Dneska jsem narazil na ještě jeden kus v letáku z Hornbachu. Myslím, že je to tento.
To vypadá zase na papírák protože je podezřele podobnej Fermu, kterej jsem zkoumal v místním zahradkářovi. Jedině v Hornbachu skouknout osobně.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Obešel jsem v Bydžově tři krámy, kde něco takovýho vedou a výběr strašnej. Všechno má omezení maximálně 40°C. Ta kategorie už poklesla natolik, že se PRCák nestydí udělat vysavač včetně hadice plastovej.
Kupoval jste někdo v poslední době nějakej popelák, co má deklarovanou vyšší teplotu než 40? Yo znamená celokov včetně turbíny, hadice a násosky a hlavně nehořlavýho filtru ze skelný tkaniny.
Díky!
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Sací výkon motoru s příkonem 800W je při čistých filtrech vynikající, ale velmi rychle klesá s tím jak se filtry zapráší popelem. To mi na něm vadí nejvíce. Po každém čištění kotle (po týdnu až dvou, podle intenzity topení) se mi s.át s čištěním filtrů fakt nechce, tak vždy párkrát pěstí třísknu do motoru, aby se filtry trochu oklepaly, ale moc velký efekt to nemá.
Koukal jsem, že u Kärcherů mají teď "Černý týden" a ten jejich popelový vysavač s poloautomatickým čištěním filtru je ve slevě, tak se rozmýšlím, jestli ho nekoupím.
U toho Karchera píšou nehořlavý ale ta hadice je zjevně plastová. Takže mám trochu obavu.
Díky za tip.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
U toho Kärcheru jsem si taky myslel, že je ta hadice plast. Ale podle tohohle videa to vypadá, že je to na ní jenom nějaký potah a vnitřek bude kovový.
Akorát by mě zajímalo, kdo to skutečně vyrábí. Odkaz je na .be tedy původ je asi v Belgii.
No rozhodně důvěryhodnější, než nějaká papírová harmonika.