Orion TV27300SI, zarušený obraz
Moderátor: Moderátoři
Prosím, nepoznáte to niekto?
Zisťujem, že Q2 poskytuje +5V pre U1 (OZ960G). Z toho samého je i delič R93(22k)/R91(30k) pre pin 10 IO U15 (LM324). Z toho vyplýva, že pin 12 konektora CN2 nepotrebuje +20V, ale si vystačí i s +5V. Správne, alebo mi niečo uniklo?
Pin 11 (CN2) je zrejme PWM a pin 9 mi zatiaľ pripadá ako "servisné" zapnutie podsvitu pri nejakej práci so softom či diagnostike, takže ten môžem zopnúť napevno z napájania.
Ale zmena. Trklo mi (mohlo skôr), že veď ja invertor môžem spínať rovno zdrojom, tak to bolo doteraz.
Ale tu mám väčší problém. Zdroj dáva tých 23,3V a 5V a toť vše a sign. si vlastnými meničmi vyrobila ďalšie. Tak to zrejme musím doplniť 12V/5A zdroj. Jaksi sa to komplikuje.
Vyriešené. Celá chyba bola, že som piny nechal nezapojené. Stačilo ich "ošetriť" (proti kostre). Pozrel som to i škopom (pôvodnú signálovku), všetko čisté, žiadne PWM, nič.
Najviac mi vadí tá prvá položka. Neviete náhodou niekto riešenie? Alebo šikovný programátor ak by dokázal upraviť softvér. Nemusel by byť zamknutý. Vlastne k tomu je potrebný zdroják. Takže asi nič. Tak dík.
Pre pripomenutie, doska je 782-L27M6S-690D. Ramky sú SAMSUNG K4S643232H-TC60.
HDCP už nepotrebujem, môj Amiko naň kašle.