Mám sice Leona 1P ale tamto bylo také takto nastaveno.Ale má ŘJ umí změnit nastavení denního svícení.Jsou tam dvě možnosti ty máš zřejmě americké nastavení (pokud ti svítí i zadní světla).já si to změnil na skandinavské a to znamená že pokud zatáhnu ruční brzdu světla nesvítí až když odbrzdím tak se světla rozsvítí a to jen přední.Takže startuji se zataženou ruční brzdou kdy jsou světla zhasnuté.Dělám to přes VCDS
No a fčíl je to na rozsouzení, protože leon je technika shodná s koktavicí a já si nejsem jistej, jestli (a jak) do toho schématu zapadá cordóba. Ty funkce ŘJ a komfortek nejsou vždycky stejný a záleží i na možnostech typu.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Vyprovokován Ekkarovým příspěvkem jsem ještě teď vlezl do garáže a vyloučím li možnost, že jsem blbě hledal, dotyčný přepínač jsem nenašel. Funkce jak psal se v podstatě shoduje, až na to, že u mne v poloze 0 svítí i tlumenà svétla s tím, ze mají nižší napětí, než když jsou zaplá přepínačem (údajně se to snížené napájení má dát nastavit). Ruční brzda nemá vliv na nic.
Mám Tourana 2005 a nakódování denního svícení bylo bez problémů. Mám i čínskej hex can kabel a zkušel jsem US verzi denního svícení a žádný chyby to nehlásí. Možná že v novějších MR je to nějak podchyceno.
Zkus se registrovat třeba na VW klubu a zeptat se tohohle člověka. Dopředu ale upozorňuju, že je to arogantní a divnej člověk a je s ním těžší domluva. Ale na tyhle věci je machr.
Pruwser maksymalny jest v tom, že koncern dost násilně ovlivňuje úroveň vejbav, dostupnejch pro jednotlivý značky - ne že všichni ZÁROVEŇ mají k dispozici stejně pokročilou techniku, ale že "to nejlepší" je k dispozici nejdřív "u čtyř koleček", pak když "je toho dost" to dostane k dispozici "mateřinka ve Vlkohradě" - a až teprve když už se to ve zmíněnejch značkách je "běžná vejbava" to dostane k dispozici i "sportovní zástupce koncernu", což bohužel není škodifka, ale "Se(r)at". A do produkce z Bolehlavi se všecko dostane až na chvostě - bohužel, je to fakt. Takže je klidně možný, že to co měla fábule/room v modelech 2006-2010 (předface), to její koncernový ekvivalenty poloauta a ibizy měly samozřejmě už dřív - a to co škodifky dostaly AŽ v roce 2010 s faceliftem, to právě zbytek koncernu už měl o léta předtím ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!