Nefunkční přenos přes BT
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
bt-celk-nas.png- (57.88 KiB) Staženo 73 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Vyzkoušel jsem ten svůj dongle i ve virtualizovaných Win7 a vše funguje.
- Přílohy
-
VlB_Win7-BT.png- (115.36 KiB) Staženo 139 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
V té modré podivné dlaždicové části zapnout BT, a asi zařízení spárovat, to možná půjde i na normální ploše. Já už spárovaný jsem z minula. Každopádně pouze pokud je BT zapnuto, na ploše se dole objeví ikonka BT. Na ni když kliknu, objeví se tabulka s několika volbami, mimo jiné i "odeslat soubor" a "přijmout soubor". Teprve po kliknutí na jednu z těchto položek se dá něco přenést.
Z mého pohledu je to velmi podivné ovládání, ale protože nepoužívám žádný nový okna, nemohu se k tomu nijak vyjadřovat či přímo kritizovat, ale vůbec mě tohle prostředí neláká.
Edit: Než jsem tento příspěvek napsal, musel jsem si to napřed vyskoušet, protože už jsem si to zase nepamatoval a vidím, že už jste se k té tabulce dostali na předchozí stránce. Moje vypadá přesně stejně jako ta od Standy99. Proč tam by volby nemáš netuším.
Kašlu na to, přes víkend budu instalatér. Jen mi štve, že nevím čím to je.
Dík za snahu.
- PCmaniac99
MyPhoneExplorer
EDIT: Program je v češtině.
USB si tam přidáš např. na stálo před spuštěním virtualizovaného systému (viz. obrázek), nebo ve spuštěném stavu jen pro vyzkoušení nahoře z menu. Hlavně nezapomeň v nainstalovaném systému (jedno jakém) přidat "Přídavky pro hosta" (nahoře z menu), teprve potom to vše bude fungovat, klidně i copy&paste z jednoho systému do druhého.
- Přílohy
-
bt-vbox.png- (95.99 KiB) Staženo 126 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA