poškozená klávesnice analytické váhy (upraven název)
Moderátor: Moderátoři
Takže ještě zkusím kontaktovat firmy vyrábějící foliové klávesnice (je potřeba zachování původního panelu - třeba by dokázali udělat novo folii na náhradu té staré )
Pokud ani to neprojde, tak půjdu do toho pyraluxu - po připomínání bych použil pokovení AG-1 a tlačítka smd a mělo by to fungovat
Těmi cenami filtrují vážné zájemce od těch, co "zkoušejí", nebo od bastlířů, co by rádi jednu pěknou destičku, ale za pakatel. Každá příprava výroby něco stojí. V Printedu, na individuálce a při dodaných datech myslím 2k paušálně. Asi to bude skoro všude stejný.
Ale vzhledem k ceně nové váhy /psal jsi že od 35k vejš/ jsou 3k pouhá necelá desetina. To by se mělo vyplatit, nebo ne?
Pokud má ta váha nějakou nezanedbatelnou uživatelskou hodnotu, tak se asi vyplatí do ní investovat. Pokud Ti to v Pragoboardu vyloženě potvrdili, že to umějí včetně pokovení, tak já bych do toho šel.
Když uvážíš, kolik utratíš peněz za materiál, dodatečné úpravy a kolik na tom strávíš času...Asi bych to nechal udělat "na klíč".
Anebo - co v pondělí zkusit přeci jenom kontaktovat Printed či Semach? Obě firmy flexi nabízejí a určitě jich bude mnohem víc.
Další možný řešení je rejžák, je levnej, ale je s nima dost těžká dohoda. Taky Ti za 20 babek může přijít něco úplně k nepotřebě.
Předpokládám, že náklady rozpustili v tý první stovce a ta druhá už byly jen samotný klávesnice. Takže ta příprava byla cca 100 x 120 tedy 12 tisíc. A pamatuji, že nám říkali, že technologie na jeden nebo tisic kusů je furt stejná.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Projížděl jsem YT, jak se takové potištěné folie vyrábí - u tohoto videa mě zaujalo lepení diod - v té 34s se upraví plocha - neví někdo, jestli dojde pouze k odstranění horní krycí folie, anebo čistě k "proděravění"
https://youtu.be/mEdG1OZHhCA?t=34