SENCOR SLR43F12
Moderátor: Moderátoři
Čisto teoreticky:
Napríklad či je ošetrený maximálny počet programov. Na UPC v DVB-C to naladí niekoľko sto programov. Pokiaľ bol programátor hlupák, a nedal tam rozumnú kontrolu, tak sa programy zapíšu až tam kde nemajú. Ako naschvál je najprv tabuľka programov, a až za ňou je software. Stačí malá programátorská nepozornosť: kontrolovať maximálny počet práve naladených programov namiesto počtu programov spolu. Potom sa práve naladené programy pripočítajú (aktualizujú) k už existujúcim, a presiahne to až do oblasti software.
Niekto kto bol svedkom pádu firmware by mohol objasniť čo s TV robil. Teda pokiaľ sa chce priznať dobrovoľne.
Keď si vyhodil peniaze do kanala, tým, že si kúpil pamäť na iný model TV, tak už môžeš pokračovať v "investíciach", lebo som našiel, že niekto ponúka celý funkčný MB na tvoj model.
Takže odpoved typu zarábam si sám, míňam penaze na čo chcem, nerobím to pre peniaze, robim to zo zvedavosti, nechodím do krčmy a pod. je len tvoja osobná vec, vôbec ma to ani nezaujímalo, len som konštatoval, čo si urobil a čo by si ešte urobiť mohol ak by si tou cestou pokračoval...
A tak teda neviem, čo zistíš a dáš vedieť
Ide totiz o to,ze prolem je s týmito SENCOR Tv a to ten ze prestane na nich fungovat DVB-T v HD rouzliseni.To som si vsimol uz na 4 Tv SENCOR . tak dufam,ze ked tento moj rozchodim pomoze prehranie FW aj na ostatných Tv.Kedze viem o nich.Preto sa tymto prdkam tolko.A kedze viem ze ked boli tie Tv zakupene islo v pohode DVB-T v HD rozliseni ...SD DVB-T ide normalne....