Autokamera Platinium HX-901 (TV Products)

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od forbidden »

To zadání bylo špatně od začátku, dobrá kamera a do tisícovky. Mám už pátým rokem BlackVue, stála mě tenkrát hodně, až jsem skoro litoval, když jsem koukal po čínských (tato je samo taky čínská, ale snad důvěryhodnější), ale má WiFi, GPS a akcelerometry, slušnej obraz a hlavně pořád funguje. Nástupce je tato.
Tamtu bych jim omlátil o palici a trochu zvedl ten cenovej strop.
kovka

#17 Příspěvek od kovka »

Kameru co popisuje Metalgold jsem koupil na Alíkovi v roce 2016 za 9,18 USD
aku v ní nebyl, doplnil jsem nějakou Lionku, která nebyla zabudovaná .

Přikládám popis co tam tehdy byl -
6 LED 2.5" Full HD 1080P LCD Car DVR Vehicle Camera Video Recorder Dash Cam Night Vision Recorder
No, "funguje", když se kousne, tak nutno odpojit aku, display mizerie,
zvuk taky, nečekal jsem zázrak za ty prachy, no, byl to můj první nákup na Alíkovi.
p32

#18 Příspěvek od p32 »

Obrázek
Tady tato vypadá dost zajímavě. Cena je za tu přední i zadní v setu samozřejmě už dost velká, ale kvalita taky.

Kód: Vybrat vše

Certifikovaná Autokamera pro použití v celé EU (tj i v Rakousku, Německu a ostatních členských státech). Splňují kritéria technických norem a lze je používat ve vozidle.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od forbidden »

Vypadá, jak pořebalená BlackVue, co mám.
Jinak jsem teda netušil, že provozování autokamer v Rakousku brání nějaký technický normy, měl jsem za to, že je to kvůli soukromí. To mají rakouští policajti nějaký seznamy certifikovaných kamer? Nebo musíš vozit papír?
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Taky mi to připadá dost podobné. Normy v Rakousku neznám. Chtělo by to spíše dotaz na toho prodejce.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od forbidden »

Nojo, já jsem zatím vždycky kameru zaplou měl, nejdřív z nevědomosti, pak schválně. Ale zas tak často tam nejezdím.
robo

#22 Příspěvek od robo »

Pikofarad: dal jsem na tebe a koupil. Xiaomi Yi Dashboard Camera Grey. Jestli jsem šlápl vedle tak tě budu chodit po nocích strašit. :D
Celeron

#23 Příspěvek od Celeron »

forbidden píše:Jinak jsem teda netušil, že provozování autokamer v Rakousku brání nějaký technický normy, měl jsem za to, že je to kvůli soukromí.

Rakušáci jsou celý divný. V počátcích mobilních telefonů mi jeden krajánek tvrdil, že mobily nesmí ukazovat číslo volajícího. Taky prý ochrana soukromí. Jestli to řeší operátor nebo jen nastavení mobilu netvím. Jak je to nyní netuším.
Jo a když jsme u toho, co se v autě smí a nesmí, platí ještě, že při zapnutý navigaci pokud je v bodech zájmu varování na radary či místa kontrol dávaj policajti ve Švýcarsku flastr? Prý se s tím moc nepáraj, zda ty body zájmu v navigaci opravdu jsou a jak je zapnutá, tak jseš namydlenej. Nebo to je taky v Rakousku?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Pikofarad

#24 Příspěvek od Pikofarad »

robo píše:Pikofarad: dal jsem na tebe a koupil. Xiaomi Yi Dashboard Camera

Za ty peníze (já platil 1450kč)jsem nic lepšího nenašel.Kupoval jsem přes e-shop,tak tam byla šance do 14dní vrátit.Což se nestalo,protože vše pracuje jak má a kvalita odpovídá ceně.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“