Nefunguje to uz ani s dobrou optikou - musel som nieco od***at na doske
Sony CMT-EH10 (HCD-EH10) - sekaju MP3 po zahriati
Moderátor: Moderátoři
Aj ulezanie pomohlo: pritlacny tanier je ulozeny vo vrchnom vyklapacom kryte. Obcas sa to pri skladani "podari" dostat do stavu, ze sa CD netoci. Takze teraz testujem s otvorenym krytom, pritlacny tanier som z neho vybral a polozim ho rucne na CD.
Nic som s tym medzitym nerobim. Teraz to hralo hodinu bezchybne (jeden album), potom to zacalo preskakovat a po chvili to pokracovalo stredom ineho MP3 suboru
Takze problem tam stale je. Vymenil som paskovy vodic (predtym som novy nemal) a testujem znovu.
Zjavne je prehravanie MP3 citlive aj na najmensi problem. Povodnu mechaniku odlozim, v inom prehravaci mozno pojde bezchybne.
Este mi chyba antena - je tam 3-pinovy konektor spolocny pre AM aj FM. Nastastie Cinan nesklamal a predava to za smiesnu cenu: https://www.aliexpress.com/item/1005002525382691.html
Vsetko totalne zasrate od hnedo-cierneho prachu. Zaujimave je, ze kazetak ma v hlave vyjazdenu viditelnu drazku od intenzivneho pouzivania. CD nenacitalo vobec. Po rychlom vycisteni sosovky nacitalo a prehravalo lisovane CD. CD-RW ale nenacitalo.
Vycistil som optiku v ultrazvukovej vani - dal som tam teplu vodu so saponatom a optiku postavil tak, aby mastna cast bola nad hladinou a cistil 3 minuty. Potom som to nechal cely den vyschnut. Na sosovke sice vidiet nejaky povlak, ale po zlozeni to hned nacitalo CD-RW a uz to 3 hodiny bezchybne hra.