Nabíječka MW9168GS po pádu na zem

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hajeklubos

#16 Příspěvek od hajeklubos »

Protože jsem starej dědek,tak jsem si ráno uvědomil,že jsem nenapsal to nejpodstatnější.
Jak bych na to šel já. Trafo vyndat z tišťáku. Drátové vývody nevyletovávat !! , uštípnout
těsně nad tišťákem, moc s dráty nehejbat. Připrav si asi 3cm licny vyrobené ze stínění mikrofoního kabelu. Celkový průřez podobný jako původní drát. Jsou to jemné ohebné drátky.Oletovat na obou koncích. Mikropájkou se licnu pokus přiletovat na zbytek drátu. Když se to povede, s ničím nehýbej a zakápni spoj tavnou pistolí. Ostatní vývody trafa opatrně ohni směrem od tišťáku do prostoru a oletuj. Do tišťáku si naletuj asi po 3cm dlouhé drátky pro nastavení původních vývodů trafa.( všechny, i pro licnu). Namontuj trafo, drátky zakrať, natvaruj a zaletuj co kam patří. Bezpečné mezery. S vývody trafa moc nehýbej !!! Pro oko to sice nevypadá moc hezky ale funguje to a hlavně nehýbeš moc s vývody trafa. (licnou jsem nastavil drátek na rotoru motoru šlehače a roky to maká). Když se nepodaří nastavit je problém. Zkus dále co je navrhováno výše. Napiš jak jsi pochodil a co zafungovalo, je to info pro ostatní Bastlíře.
Luboš
kanda

#17 Příspěvek od kanda »

Tak po delší době report jak to dopadlo.
Dlouho mi to tady leželo na stole, pak jsem se pokusil odbalit tu pásku u sekundáru.
Nařízl jsem to tím uloamovacím nožíkem a já vůl ho přeříz 8O !!!
Takže bylo po opravě a letělo do odpadu.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“