Panasonic TX-50GX550E, problém s DO

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
masar

#16 Příspěvek od masar »

Je to sice velmi pravděpodobné, ale jistotu bys měl až po odzkoušení druhého ovladače nebo alespoň osciloskopické kontrole kódu. Představ si třeba nějakým způsobem "poškozené" impulzy (čelo, temeno, týl, zákmity) a jak na ně může reagovat přijímač.
:wink:
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#17 Příspěvek od PeteBurns »

Mne sa presne toto iste stalo na klime, ale co je este nelogickejsie, dialkove fungovalo bud iba tesne pri prijimaci, alebo jeho prekryti, normalne nie. Nastastie ma kamos rovnaku, a dialkac je po testovani OK, dioda svieti rovnako silno a na jeho klime funguju oba spravne - takze jednoznacne prijimac. Objednal som teda novy IO, ktory ma vsetko v sebe vratane IR filtra atd. a posiela priamo signal do MCU, vymenil, a samozrejme podla ocakavani zacalo dialkove fungovat ako nove :) Tu by zaroven kazdy logicky skoncil, kedze zavada bola odstranena - ci ma skoro nej*blo, ked to po par tyzdnoch zacalo robit presne to iste??? Tentoraz som nasraty prelepil paskou okienko zvnutra, takze nic nevidno a funguje dodnes :) Otazka znie, co by logicky mohlo byt pricinou? Nic nove, ziadna zmena, ziadne zahltenie IR ziarenim ani nic podobne, proste z nicoho nic, oba dva razy...A vcul bud niekto mudry :evil:
Celeron

#18 Příspěvek od Celeron »

Tak jsem vzal čtvereček 2 x 2 cm reklamkový vinil samolepky, do něj bouchnul lochajznou 3 mm dírku a připlácnul zvenčí na IR vokýnko Panasonica. Není to ani vidět a je po problému. Víc nad tím bádat nehodlám.
Jen mě ta abnormální citlivost přijímače IR překvapuje, u většiny cajků je skoro vždy opačnej problém, malej dosah DO.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“