Měřič izolačního odporu kabelů VO

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hydrawerk

#16 Příspěvek od Hydrawerk »

Co třeba Metra Insu 20?
https://www.metra.cz/produkt/metra-insu-20/
Vypadá to jako nějaký starý přístroj od Gossen Metrawatt, ale
nyní asi vyráběný v Indii formou Rishabh. https://rishabh.co.in/product/125/rish- ... s-operated
MiraSt

#17 Příspěvek od MiraSt »

mtk: Tak co sis pořídil?
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
mtk

#18 Příspěvek od mtk »

po konzultaci s dovozcem/prodejcem přístrojů byl nabídnut MI3121 od Metrelu, k tomu nabídl měřič zemních odporů a svodových proudů ETCR 2000C+...
po předložení nabídky mi byla položena otázka jestli to bude stačit nebo později přijdu a budu potřebovat opět nějaký měřák. na to jsem odpověděl že na vyhledání poruchy a kontrolu po opravě to stačí a zbytek kontroluje revizní technik. následně se řešil revizní technik že se bude muset sehnat nový. pak padla otázka co by stálo abych mohl dělat revizáka já.... jako revize objektů , VO a spotřebičů (na to jsem tam při úklidu našel PU 184 delta který by se musel nechat zkalibrovat)
po předložení nabídky na MI3102Bt + klaště + školení to bylo zamítnuto s odůvodněním že na to nejsou peníze ze strany města předchozí nabídka taky zamítnuta z důvodu že předchůdce to nepotřeboval a v případě poruchy se zavolá externí firma.
Takže ted je to ve stádiu kdy se rozhoduji jestli odejít nebo zůstat a pracovat v light režimu
BOBOBO

#19 Příspěvek od BOBOBO »

Pokud žiješ lehký život , doporučuji zůstat . Pokud si jednou zničíš zdraví , nikdo tě v kapitálismu nepodrží .
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“