Identifikace smradu z PC
Moderátor: Moderátoři
http://rayer.g6.cz/elektro/psu4pc.htm#ELYT
Ale teda vytekly/bouchly elyty spis smrdej jak blitky nez nasladle...
Zdroj už maká, do 3.3, 5 a 12V dokáže dávat 10A ale dlouho by se mu to asi nelíbilo. Trandy na primáru jsou celkem teplotně v pohodě, ale chladič diod má po 5 minutách zatěžování skoro 90℃.
Na 12V to má usměrňovací bastl ze dvou diod, který jsou hned vedle vývodů katod připájený na kus plechu a ten je přišroubovanej na chladič. Diody jsou v tom dvě tříampérový FR302. Jak to může s nima dát podle štítku na 12V 15A mi není jasný. Na 5V je dvoják 16A S16C40 a deklarují 30A.
Na 5V jsem dal MBR4060, na 12V S20C100 a na 3,3V S16C40. Chladič má při odběru na všech třech výstupech 10A po 5 minutách necelých 52℃, tedy plovinu co dřív.
Doufám, že už se to ke mě nikdy nevrátí.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Co vlastně u PII bylo z 12V napájený?
Na trapičovi zdroj zvládá trvale bez přehřátí zátěž 3.3V/10A, 5V/10A, 12V/10A. Z 230V odběr 1,2A tedy 276W. No nadimenzovaný to je až dost.
Starych zdechlych Conneru sem par potkal, mechanicky spatny, na vyhozeni. Si tam muzes dat redukci CF-IDE s nakou lepsi kartou a zakazat swap... Ten ovladaci SW je pro Win9x nebo DOS? Zrovna Millenia sem nemel nikdy v oblibe, lepsi uz sou na tom Win98 SE, pro ktery je k dispozici rada neoficialnich rozsireni a fixu. Zas pokud to funguje, tak to raci nerozvrtavej
Nejsou v tom náhodou Milénia protože W98 neměly nativní podporu USB? Co vím, tak data do toho strká buď po síti a nebo z USB Flash. Nebo si to USB pletu u W95 a W98?