Covid - tak je to tady zas
Moderátor: Moderátoři
Okamžitě bez jakýchkoli informací, natož důkazů, ví hned a naprosto přesně, čím to bylo. Stačí mít fakebůk a je hned odborník na všechno.
- tomasjedno
Celeron píše:Netuším. Koukni na datum článku a kdy to před tím chytla. Myslím, že v tý době byla první dávka jen pro doktory, onkologický a transplantovaný pacoše.
Článek je z 8/22, příhoda byla z kraje 22, to už jsem měl v těle třetí dávku.Celeron píše:Přečetl sis co jsem psal? V tý době co to chytla začínala Comirnati.
Ta Astra je dost nepravděpodobná, v té době se Astrou očkovalo jen výjimečně. Např. 10.1.2022 bylo 66.805 dávek Pfizer, 10.004 Moderny a 4 AstryZ.
- tomasjedno
Evidentně jsi taky nečetl. Myslím, že by jsi si měl s někým promluvit. Kamarád má živnost jako psycholog. Klidně tě s ním spojím. Navíc má doktorát UI a automatizace, tak by ti mohl být blízký...DukeNuke píše:To bys po dezolátech chtěl moc, aby četli. Tam jednoznačně zvítězilo přesvědčení nade vším.
Okamžitě bez jakýchkoli informací, natož důkazů, ví hned a naprosto přesně, čím to bylo. Stačí mít fakebůk a je hned odborník na všechno.
Podle tebe je správné a naprosto logické tvrdit, že:
když nikde v článku není ani zmínka o tom, že by dotyčná prodělala očkování? Pak si sám urči, co jsi zač.Pikofarad píše:To vypadá na šmakuládu AstraZ.Prý vyjímečné a vzácné vedlejší účinky.
A o tomhle tvrzení:
lze s úspěchem pochybovat. V roce 22/23 jsem se intenzivně zabýval následky po očkování proti covidu. Ani jeden z těch, kdo tvrdil, že v jeho okolí je 5 případů mi nebyl schopen sdělit jejich jména a dát kontakt, a to ani v případě, že jim bylo přislíbeno mimořádné odškodnění. maximálně jsem dostal kontakr na někoho, kdo zná někoho, kdo zná těch 5. Samozřejmě nic. Byl jsem v centrech, kde měli lidi zkolabovat hned po píchani, byl jsem v nemocnicích, kde měly umřít desítky lidí na následky očkování. Zbytečná ztráta času. Takže asi tak.Pikofarad píše:Vidím to ve svém okolí,očkováni mají potíže a to nemalé.5 blízkých co měli 2 až 3 dávky.
Já si s ním dávám občasné (teď už spíše výjimečné) seance u piva.
PS: Moje žena měla po očkování problém. Jméno: Veronika Kristová, ale už je cajk a žádné trvalé následky. Každopádně druhou dávku už nepodstoupila...
- tomasjedno