Myčka nádobí Elektrolux KEMC3211
Moderátor: Moderátoři
Neumíš číst?
WiFi v čemkoliv (možná i v hajzlmíse, proč přece ne, že, narveme tam i AI) přichystá časem jiné lahůdky. Prostě proto, že to je absurdně overkill a složité, navíc přístupné kdejakému hackerovi odkudkoliv, přičemž to kromě frikulínského pocitu (a pochopitelně prachů výrobcům a prodejcům) nic nepřináší. Jenže to bys holt musel vidět souvislosti...
Já dělám servis různých zařízení 32 let a tak mám "trochu" přehled.
Ale jak píšu, konej jak chceš.
Vždycky si vzpomenu na následující historku (popíšu ji velmi stručně):
frikulínský dement si pořídil zamykání baráku či garáže (přesně nevím, ale je to jedno) přes WiFi a proprietární cloud nějaké firmy. Pak se o té firmě nějak hanlivě zmínil na některé z asociálních sítí, či v blogu atd. (opět přesně nevím a opět to není rozhodující).
No a oni mu zablokovali přístup a měl po prdeli.
Dobře mu tak (ne kvůli té zmínce, ale proto, že toho blba vůbec napadlo si něco takového pořídit).
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Je potřeba to chápat systémem doublethinku.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Naláduju, dám kostku a stisknu tlačítko ZAP. Na displeji naskočí doba mytí 4:00. Stisknu tlačítko AutoSense, myčka se zamyslí, na displeji vyskočí doba mytí 2:40. Tohle mě poradil technik při montáži.
Zabouchnu dvířka, po chvíli je na podlaze červenej flek a rozjede se oplach. Nádobí jsem vyndával pár hodin po zhasnutí zelený na podlaze, příznak konce mytí.
Žádný jiný tlačítka jsem nemačkal, nebyl čas se v tom vrtat.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Vím, že na to existují čistící a protismradový sajrajty. Ale je jich dost a žádná zkušenost s nima nemám.
Doporučíte někdo, co použít a jak?
Díky.
PS: od toho prvního "samospuštění" se to zatím nezopakovalo.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!