HP s W7 - přestal fugovat eternetový vstup.
Moderátor: Moderátoři
Technikovi se nepovedlo rozchodit původní síťovou kartu. Nabyl dojmu, že při mé instalaci W1 na stávající W7 se přenesla i SW závada způsobující nefunkčnost síťovky a nebyl schopen chybu najít. Proto doporučil novou, tentokrát "čistou" instalaci W10 a já jsem souhlasil i za cenu zvýšení ceny opravy.. Výsledek byl stejný. Tak tam nakonec stejně přidal druhou síťovku a ta chodí zcela normálně.
Mám ale nový problém - W10 vyžadují pětadvaceti písmenný kód, ale původní z W7 odmítá. Pro mé použití to asi nevadí, ale nebudu mít W10 aktualizace a ani se nechce spustit Defender. Servis ten Key neposkytuje. V nejhorším se porozhédnu po něčem méně oficiálním.
Uvítám nějakou radu.
- pocitujlasku
Obavam sa, ze ti to asi bude vadit, lebo po 30tich dnoch moze prestat fungovat cely system. Takze ostavaju 2 moznosti: bud si zohnat kod priamo na w10 nejakou polo oficialnou cestou - za par eur a dufat, ze to nebude nejaky podvod, alebo trocha drahsie kupit druhotnu licenciu od nejakeho overeneho eshopu.
Mimochodem Windows 10 mám stále ve verzi 22H2 a nic novějšího mi to nenabízí (a ani podle MS už nemá). Verze 23H se týká jen Windows 11.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
jirkati píše:Mám ale nový problém - W10 vyžadují pětadvaceti písmenný kód, ale původní z W7 odmítá.
Jaké ty Win 10 ti tam dal? Home, nebo Pro? A jaká byla původní verze tvých sedmiček?
Jinak tohle bych technikovi přinesl zpátky, nechť si to vyřeší... Tys tam měl plně aktivovaný systém a najednou nemáš.