Výměna baterky v hodinkách
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Vůbec nic, ten plíšek se prohejbá ale na tý straně co je ohnutá dolů do strojku se ani nehne. Nevím, jak moc mám tlačit ale vypadá to, že se ten plíšek spíš uprostřed ohne než by něco odjistil.
Co dělám blbě?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tiktak1953
vladodyno píše:Že by zatlačiť sem
Z obr.sa neda rozoznat co to je,ale skor nie!!!!Radsej nech pocka a da poriadny obr,toho miesta!Este raz nic nedvihaj jasne,V ziadnych hodinkach sa nic nedviha a to som robil vselico.Silno samoze ,kludne ako vahov 500gr. a vytahovat klučik vonka.Ak je vodotesna korunka na kluci zatuhnuta,daj kvapku oleja,aj to moze ti byt dovod,ze to nevies vybrat.Nenapisal si ak si skusal baterku ci aspon nieco islo!Pod baterokov nebola nahodov folia ,izolant?Ak tam ma byt a neni,co si nepametam v tychto hod.tak mas problem.bez folie. Neviem tento konkretny pripad ako je.ber to tak.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- tiktak1953
Ten obr.co som dal tu hore na tejto strane nie je tvoj strocek,je len akoby ta packa s jamkou mala vypadat!V tvojom pripade strojku bude vidiet asi len velmi malo z nej!!
Ta ferit cívka přerušená není, elektromagnet sekund taky ne. Zkusil jsem na ten elektromagnet dávat impulsy, při cca 3,5V začne vteřinovka dělat kroky.
Takže mechanika bude asi dobrá. Ale při napájení plošáku oscilem nikde žádný signály ani napětí. Nevidím to moc dobře, asi přerušený plošáky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tiktak1953
-------------------
-Celeron rukama,nohama polopatisticky ajv poslednom pripevku som ti to jasne napisal ako nato!
Ty niesi schopny to ani sem napisat, ze sommal pravdu!Napises iba ,ze NEAK ,to ani nevies co si robil,ludi to zaujima! Mna nie ja to viem presne ako ide vybrat.Tak aj ja NEAK stracam chut nieco ti radit,cau
Su tam aj detailne zabery dobreho kusu. Pokial nepresla hniloba pod ten cierny flusanec, tak by sa to malo dat rozchodit.