Tak som to zvládol a zdá sa, že to funguje. Ešte to zložiť. Ešte skúsim vymeniť touchpad za normálnejší. Dúfam, že tie sú univerzálne.
Zaujímavé je, že lišta pod displejom s tlačítkami musí byť pripojená tiež, ináč displej nefunguje.
Ináč do tejto konštrukcie mohli použiť drôtiky s jemnejším vlasom. Ale - veď vieme.
Čím sa už môžu touchpady líšiť, okrem veľkosti. Tak napríklad káblikom. Ale našiel som, čo by mohol byť použiteľný, ale vyzeralo by to ohavne. Nebudem to hyzdiť. Ale povážte, výška 29 mm a okolo rantel, že oň naráža prst. S tým má niekto pracovať. Dotyková obrazovka nie je ospravedlnenie. Mohli využiť kúsok miesta nad ním a kúsok pod ním. Bolo by to lepšie. Navyše som práve zistil, že on tam nie je klasicky vsadený, ale rámček je súčasťou krytu a tá doštička je tam vlepená. Vzdávam to. Jedine ak by mal niekto náhradu formátu 69x41 mm so štyrmi vodičmi na pripojenie k matičnej doske a striebornej farby. Dúfam, že ony nemajú rôzne komunikačné protokoly. Obetujem tlačítka. Sú i nad ním. Musel by som to rozštípať a vypilovať, ale stálo by mi to za to.
Prosím vás, keď som ten notebook rozoberal, vypadli z neho dva plastové diely, viz foto a neviem im nájsť miesto. Neuhádnete náhodou niekto, kam to patrí? Ešte ho mám rozobratý (riešim RAM moduly a asi budem meniť HDD za SSD).
Dík