NTB HP probook 645g1 dá sa to opravit?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Cust

#31 Příspěvek od Cust »

Behemot píše:jakým svévolným vyřazováním? buď tam nad tím sedím a rozhoduju, bo na to mám nekoho jinýho, každopádně nad tím nekdo sedí :roll:
Když nad tím někdo jiný sedí, tak chci od něho nějaký důkaz, že to "svévolně nevyřadil". To je standardní postup.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Behemot »

pokaváď vod takovýho chceš papír i na to, že šel na hajzl, to tam můžeš sedět rovnou sám a dělat si to rovnou :wink:
Cust

#33 Příspěvek od Cust »

Jestli nejsi schopen rozlišit mezi rozkrádáním majetku a vykonáním tělesné potřeby, tak hochu se sebou něco dělej. :-)
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Behemot »

PotPalo píše:No hej. Akurát že objednané batérie z čajny mi už dva krát stopli (raz ešte v číne, druhý krát sa na ne prisali pijavice na SK hranici). Navyše HP tam má svoj mrňavý konektor, takže z pôvodnej batérie použijem káblik, a na novú batériu s nabodovanými kontaktami ten káblik priletujem. Celé to zatavím do plastovej zmršťovačky a je to ako z obchodu. A hlavne to mám urobené hneď, nečakám týždne alebo mesiace na batériu, ktorá ani nepríde.
měl napsat, bych to poslal do pár dní

Cust: největší rozkrádání majetku bych viděl jako zaměstnávat budižkničemy co budou hnípat na prdeli a abych platil s vodvodama pade měsíčně za to, že přerovnávají papíry…to bych byl naprostej 🤐 :idea:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“