Pokáč?
Moderátor: Moderátoři
Ten pán je docela známý sládek. Tedy on je ten kdo může za chuť piva aktuálně Bernard. To, že není mediální hvězda je druhá věc.jirka5 píše:Pikofarad: "Jen grep a pivo"![]()
![]()
![]()
Ale máš pravdu, ten pán by měl co nejdříve navštívit svého obvodního lékaře, nechat si udělat preventivní prohlídku a naspsat doporučení na odborná vyšetření.
Vaše starosti tak mít, tak, abyste to zbytečně neřešili: není to půllitr, ale čvrtlitrák na kafe, který jsem s vypískovaným podpisem dostal k nerozeninám v roce 2008. Trochu divná by v něm tehdy byla i ta lžička, dnes už jsou tací, co si lžící zamíchají do piva kdeco, jsme přece ve vláknu o reklamách.jardafiala píše:...K Hillově fotce - doteď jsem byl přesvědčený, že drží prázdný půllitr a nějak jsem neřešil proč je prázdný.
Při mé spotřebě do 10 piv za rok by byla velká klika, mě s pivem vyfotit.
To já přeci vím. Vždycky když se dostanu někam, kde nějaké to rádio hraje, řeším sociologický oříšek: Kdo to proboha vydrží poslouchat celé dny? A ono je to opravdu baví!
Ta směs nemuziky, hloupě tlachajících moderátorů, ještě hloupějších posluchačů volajících do vysílání, a vřeštících pitvořivých reklam, to vyloženě vyvolává otázky po smyslu bytí. Ale když se rozhlédnu okolo po dílně nebo po stavbě, všichni jsou spokojeni. Takže to tak nejspíš je správně.
Kdysi v letech devadesátých mě hrozně bavily geniální skeče v České Sodě, které byly celé postavené na parodování aktuálních televiznich reklam. Ale kdo nezažil tu dobu, kdy reklamy vtrhly na obrazovky nepřipravených diváků, kdo ty konkrétní reklamy neměl nakoukané a zažrané v paměti, nepochopí z těch skečů zhola nic. Proto mám obavy, že ignorováním televize přicházím o materiál potřebný pro případ, že by někdo na tuhle tradici hodnotně navázal.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
K parodování reklam - ona i reklama umí být vtipná a nápaditá. Ne "bóbika", kde nikdo neví, na co to zrovna byla reklama. Ale třeba tahle reklama je vtipná. Taky už poněkud letitá...
Pokáč v rozhovoru pro přílohu PRÁVA asi před rokem prohlásil, že ho nikdo do reklamy nedostane. Zřejmě vyznává slogan "Změna je život" a nějaký článek, který autorizoval, je mu ukradený. Žena měla včera v podvečer vyjímečně puštěnou nějakou českou TV stanici, tak jsem Pokáče v reklamě viděl. Nebylo to úplně hloupé, aspoň to neuráželo diváka.
Už nejméně 15 roků jsem neviděl žádnou variantu českých televizních zpráv, takže reklamy před nimi a po nich mi zcela unikají. A kdyby nebyly každý večer hromady detektivek tak nevím, na co by žena koukala. Já sedím skoro každý den, když nesedím u vysílače, od cca 19 hod. u PC a televizi mám za zády. Otočím se až ženě skončí přiblblá Kůstka (Sběratelé kostí) a přepne na zvěrolékaře Pola.
Ráno, po šesté hodině, si pouštím slovenskou stanici Senzi, kterou prokládám do půl osmě třemi stanicemi Šlágr, slovenskou stanicí SPARK, případně i A11. Tam ale Pokáč ještě neproniknul.
Nejvíc mě osbně v Český Sodě dostala reklama na prací prášky "Myčum" a "Nový Árijec" s tenkrát ještě relativně k světu vypadající Žilkovou a pak Šteindlerova und Čtvrtníčkova masakrální parodie na "Škodu Henlajn" ... Mimo Sodu pak byla těžkou ráží reklama na Antirezin ("...až to maminko budu natírat příště ...").ransom píše:....
Kdysi v letech devadesátých mě hrozně bavily geniální skeče v České Sodě, které byly celé postavené na parodování aktuálních televiznich reklam. ...
Na Centrum.cz, kdybys náhodou nevěděl.Hubert_79 píše:...
K parodování reklam - ona i reklama umí být vtipná a nápaditá. Ne "bóbika", kde nikdo neví, na co to zrovna byla reklama. ...
A kutilmile - nelituju tě
Já miluju profesora matematiky v koncentračním táboře. Dokonce se o tom prý kdysi velice pochvalně vyjádřil štáb německé státní televize, který po světě sbíral perličky na téma Jak si z nás dělají srandu jiné národy. Po plastikovém esesáčkovi zdarma na závěr se prej skoro pochcali.
Ještě se jim libil polský Grzegorz Brzęczyszczykiewicz. Urodzony - Chrząszczyrzewoszyce, powiat Łękołody.
https://youtu.be/AfKZclMWS1U?si=I562E_K--VZm5Fuc
Jirkati:
Když to je těžký. Nejdřív člověk bez přemýšlení veřejně vyhlásí, že neexistuje suma, za kterou by vykouřil bezďáka na hajzlu v podchodu u nádraží. Jenomže pak se podívá do kufru s balíčkama bankovek, chvilku zvažuje pro a proti, pak se otočí a jde do koupelny pro ústní vodu.
Hubert:
Pro mě jednoznačně nejvíc inspirativní zážitek bylo Rádio Kiss.