Limit zvýšen na 4096x4096rnbw píše: 13 črc 2026, 21:08 Preco je nastavene max. rozlisenie obrazkov na 1024x768? Aj do povodnych 300KB som bezne daval vacsie.
VÍTEJTE NA NOVÝCH STRÁNKÁCH BASTLÍRNY!
Moderátor: Moderátoři
Jo a průměrná mzda je 50282 Kč. Mně to přes EDGE modem trvalo 30 sekund.Karel_IV píše: 13 črc 2026, 20:46 Omlouvám se, avatar změním. Ovšem mám menší poznámku, průměrná rychlost v ČR je již 111,7Mbit/s. Takže by to mělo trvat stáhnout asi ~ 0,04s ?
1. Jakou máte rychlost připojení?
2. Otázkou je jestli nemohla být rychlost ovlivněna něčím jiným, protože 30s se mi jeví opravdu příliš mnoho.
Mě se stránky diskusí aktuálně načítají aniž bych vůbec postřehl nějaké zpoždění při čtení i zápisu do 1s, ale je pravdou, že já jedu na optice s připojením 500MB.
Jinak, ano, dík, že EB bude pokračovat
Přesně, optika 0,5G/0,5G - ale prostě se než mi po kliku na "Odeslat" přeblikne nově doplněná stránka diskuse tím mým postem, proběhne občas 15-20 vteřin ...Valdano píše: 13 črc 2026, 21:571. Jakou máte rychlost připojení?
2. Otázkou je jestli nemohla být rychlost ovlivněna něčím jiným, protože 30s se mi jeví opravdu příliš mnoho.
Mě se stránky diskusí aktuálně načítají aniž bych vůbec postřehl nějaké zpoždění při čtení i zápisu do 1s, ale je pravdou, že já jedu na optice s připojením 500MB.
A kutilmile - nelituju tě
Co máte za prohlížeč? Já jedu s Google Chrome a zatím se mi to neděje.EKKAR píše: 13 črc 2026, 22:11 Přesně, optika 0,5G/0,5G - ale prostě se než mi po kliku na "Odeslat" přeblikne nově doplněná stránka diskuse tím mým postem, proběhne občas 15-20 vteřin ...
K avatarom: nebolo by od veci, keby sa v profile dalo nastavenie "Zobrazovať animované avatary". Kto by ho mal vypnuté, tak by sa mu tie animované zobrazovali ako statický obrázok, napríklad prvý z toho gifu. Alebo by sa nezobrazovali vôbec, záleží od spôsobu riešenia.
- josef_novak
Pokud někomu vadí avatary tak si jejich zobrazení může vypnout volbou jak už zde zmínil josef_novak.