s tím audiem, netvrdím, že to nejde, ale ten zdroj je na návrh a konstrukci dost komplikovaný, samozřejmě jsem jich několi pod rukama měl, ale poměr spínaný či analogový zdroj je jasně ve prospěch analogových i když by spíňák vyšel levněji. A co se týká zdrojů komu a jak často odešel, netvrdím, že nemůže fungovat, ale není dostatečně blbuvzdorný tím myslím PC zdroj, prostě s tím není počítáno. Což je pro bastlířskou praxi a neodborné zacházení podstatné. Sám je provozuju napč jako zdroj 13,8V pro testování autohifi, ale opravy dělám na analogovém zdroji , proto že i když jsem na spíňáku, zvyšoval proudové omezení tak mi přes to čas od času vystřelil pod rukama. A běhá mi po světě x předělaných zdrojů bez problémů, 24H ale na žádném se nebastlí.
Tak to se pleteš, poměr klasických zdrojů vůči spínaným je v profi od určitého výkonu už dnes tak možná 1:10, a třeba neznám současně vyráběný zesilovač o výkonu nad 6kW/jednotku, který by měl klasický zdroj - s výjimkou totálních reliktů minulosti, který se občas některá firma s ujíždějícím vlakem snaží udržet s různou reklamou při životě. Čas výkonových monster o 50 i více kg už skončil, ono opravovat něco takového na to aby měl člověk jeřáb.