pajosek2 píše:Zbytečné to není,musí tam být jistota aby nevznikl požár.
Myslíš jako na Výstavišti
Moderátor: Moderátoři
Lukas-Peca píše:Pěkný. Já bych jako třešničku na dortu ještě otočil ten malý elektrolyt, aby nebyla na první pohled viditelná ta Tesla.
pajosek2 píše:Máš ode mne gratulaci.Já se nyní po chvilkách snažím dodělat ten Philips 470.Až to bude,dám fotky do příslušného vlákna,ale nasadil jsi mi laťku dost vysoko.Snad taky budu mít taky úspěch.
Tak ty rádia,co jsem nabízel už jsou všechny prodány. Kámoš teď nabízí podobnou sestavu,ale z Prahy je to daleko a on poštou nechce.Jenys píše:pajosek2 píše:Máš ode mne gratulaci.Já se nyní po chvilkách snažím dodělat ten Philips 470.Až to bude,dám fotky do příslušného vlákna,ale nasadil jsi mi laťku dost vysoko.Snad taky budu mít taky úspěch.
Ahoj Pajosku 2, děkuji za slova gratulace, hezky se to poslouchá, člověka to potěší. Jo já věřím, že se ti to povede a také to bude krásné.
Máš ještě nějaké ty rádia jak jsi nabízel? Nějak jsem k tomu přičichl a mám sto chutí si něco od tebe vzít. nemáš nějaké lepší fotky na výběr z těchto rádií co jsi nabízel? Děkuji předem. Jo jen se zeptám, nevím jestli se nepletu, tobě jsem posílal ty kryty na páječku? Jestlipak pokud jsi to ty, slouží ke tvé spokojenosti?
pajosek dva píše:
Jenys píše: