Tesla Sextet 637A, pravý kanál slabý
Moderátor: Moderátoři
buď se povede alespoň jeden z nich zprovoznit, tak bych mu dopřál GO (výměnu elektrolytů a polovodičů) nebo bych si do toho postavil nějakej vlastní 2×10W, možná s ECC83 na začátku (no a nebo obojí, že)
chci to hlavně jako "bedýnky k počítači" tzn. jako výkoňák na poslech hudby, sledování filmů + na prevádzku s gramofónom, když pofičí i rádio, jen dobře
Ak nie ,tak ho môžem dať do uploadu.
rsp. přepnu VKV, je slyšet trochu šum při volume max, když vypnu AFC přidá se brum
šel jsem po schématu a zkoušel házet brumy šroubovákem (já vím že čuňárna ale teď zrovna to líp nejde), dostal jsem se až před 281ku kde dotekem na vstupech rozeřvalo se nějaké podle zvuku středovlné cosi
ukazatel vyladění neříká nic (občas problikne při šťouchání do přepínačů)
kroucením ladění se neděje nic
stabilizátor z KF 507ky funguje, kterej tu vkv část povětšinou napájí (test jeho odpojením a bypasem)
neví někdo co by s tím mohlo ?? (vkv přijímače nejsou moje nejsilnější stránka a už na to dneska drbu měl jsem jít před čtyřma hodinama spat
druhé rádio testnul jsem taky, tam je těch bolístek víc, předně se chci věnovat tomu lepčímu kde jen nejde VKV, přijde mi celkem škoda - ikdyž tak často rádio nepouštím - aby mi nefungovalo na takovém krásném stroji
ale teda vnitřek je divokej, ty součástky pájené letmo, to že je každej kus zapojenej úplně jinak