Tesla B116 - děsivá f-charakteristika
Moderátor: Moderátoři
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
Ja tam tenkrat nakoupil asi za 700,- dohromady BM509, BM529, BM534, BM512 a BM524. To byly casy....
Jika
Měřil jsem rychlost posuvu pásku a je trvalá odchylka + 2,6%. Pro třídu Hi-Fi může být max 1,5%.
Kolo předlohy má být nějak označeno vrypem nebo barvou (podle průměru).
Kde ta značka je? Nemůžu jí najít.
Značky jsou na motorové řemenici (ta se mění). Jsou to vrypy, 1-4 a buď pod šroubky anebo nad šroubky. Jeden nad šroubky = nejmenší průměr, čtyři pod = největší průměr.
Sám jsem rychlost dolaďoval u několika strojů, všechny byly z výroby rychlejší i o víc jak tři procenta. To vše s originálními řemínky...
BM509 je dost dobrej můstek. Měřil jsem s ním na praxích a opravdu je přesnej.Má jednoduchý ovládání.
Ty hlavy asi koupím nový, pořídil jsem totální vrak B115. ale mechanika v pohodě, tak třeba budou hlavy ok.
Originální řemínky a přítlačné kladky jsem kupoval asi za 10kc/kus.
Zkoušel jsem nastavit tu kolmost snímací hlavy a při jedné stavěcího šroubu se ty výšky docela zlepšily. skusím to změrit a zjistím o kolik dB.
Pozice 106 (přivíjecí spojka s pákou, 2PF 863 11) nebo samotná bez páky, pozice 110 (přivíjecí spojka sestavená, 2PF 863 10). Pozice uvádím podle manuálu k B115.
Má to vůbec cenu když ty hlavy jsou K.O.?
- Přílohy
-
img 009.jpg- (224.34 KiB) Staženo 148 x