GM electronic, chybějící položka, zkušenosti?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Nagant

#31 Příspěvek od Nagant »

Jaké jsou tak běžné dodací lhůty od objednávky u GM Electronic?
Mám objednány 2 ventilátory 120x120/12V, čisticí sprej se vzduchem a sadu imbusů (tedy dle mne nic speciálního) a už od 22.3. se objednávka vyřizuje (objednáno 21.3.).
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od GeorgeB »

Mě zboží co bylo skladem dorazilo vždy do cca 4dnů. O zoží co není skladem nikdy žádná informace o termínu dodání. Prostě přijde balík bez zboží co není skladem, které časem dorazí.
Nagant

#33 Příspěvek od Nagant »

Už jsem tam poslal e-mailem dotaz. Škoda, že to nejde udělat přímo z účtu na tom e-shopu, a u konkrétní objednávky.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od ZdenekHQ »

GeorgeB píše:O zboží co není skladem nikdy žádná informace o termínu dodání. Prostě přijde balík bez zboží co není skladem, které časem dorazí.

To je takovej systém pro děti, co mají spoustu času, do profi přístupu to má velmi daleko. Nicméně já vždycky v objednávce na konci vyhážu všechno, co není skladem a prostě to vezmu jinde. Když nemají půlku věcí, zavřu eshop a jdu prostě jinam.

Na druhou stranu se snažím navrhovat nový věci podle sortimentu jednoho prodejce, abych to nemusel shánět po všech čertech.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od forbidden »

Jak jsem nedávno v jiným vlákně psal, že mám celkem dobrý zkušenosti, tak už ne :evil: Na jednu položku, kterou měli v centrálním skladě jsem čekal 14 dní, než byli schopní ji poslat na pobočku do Brna, kde jsem si ji vyzvedl. Navíc se mi stalo, že v době objednání bylo skladem vše, ale ti idioti ty položky nezablokují. Začli je chystat až po cca týdnu, kdy už samozřejmě skladem vše zase nebylo. To je fakt přístup jak u 🤐. Takže GMko nechávám už jen na běžnou bižuterii a všechno ostatní beru jinde, kde mají přístup nesrovnatelně profesionálnější.
helios

#36 Příspěvek od helios »

Ja som u slona cez internet začiatkom januára objednával dva hroty na letovačku Weller, na skladoch mali len jeden. Začiarkol som voľbu, že chcem komplet objednávku, obidva. Skoro tri mesiace nič, tak som koncom marca prišiel na predajňu, či na mňa nezabudli. Hroty tam už dávno boli, len mi zabudli dať správu. Super služby... :?
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
kejki

#37 Příspěvek od kejki »

Po třech týdnech jsem měl cestu okolo a nikdo mi nebyl schopen vysvětlit, proč ty kondenzátory, kterých mají plné šuple nemůžou poslat. Ani na mejl neodpověděli.
Patrně jsem na black listu, protože jsem si před dvěma roky dovolil jim napsat, že je hezké, že zboží skladem dorazilo za 14 dní a ještě na jinou adresu. :roll:
Ale registrace je platná.
Mluvím o Praze.
hafca

#38 Příspěvek od hafca »

Já si u nich víc než před rokem změnil emailovou adresu a telefon. Do dneška přes urgence nejsou schopni tu starou někde v systému vymazat. Část emailů mi chodí pořád na starou adresu. Dnes to vylepšili ještě o to, že PPL nedali můj telefon a byla klika, že mě zastihli doma. Upozornění, že zboží poslali šlo opět na starý email.
Jinak u nich vybírám věci tak aby byly skladem a nejlíp vše na jedné pobočce, to kvůli možnému přeposílání. Když to jen trochu jde beru jinde, ale byli jediní, kdo měl všechno co jsem chtěl. Objednávat ve více obchodech při dnešních cenách dopravného je nereálné.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
GeorgeB
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od GeorgeB »

Když už se tu píšou další zkušenosti, tak se taky podělím. Při registraci jsem měl překlep v IČ. To jim nevadilo, ale když jsem chtěl objednat věci co jsem měl v košíku, tak mě to poslalo do háje,že je špatně IČ. Samozřejmě těch 30 položek v košíku jsem nechtěl ztratit, tak jsem napsal email s žádostí o opravu IČa. Odpověď byla jasna - nelze, založte novou registraci. To mě nadzvedlo, napsal jsem adminovi a ten to bez problému změnil a už šlo objednat věci v košíku.
Další "dobrá" komunikace je, když chci do nevyřízený objednávky přidat položky. Napíšu mail, reakce žádná a věci do objednávky nepřidali. To se mi stalo 2x. Jinde s tím problém nemaj(třeba SOS). Poslední zkušenost je s vrácením zboží na prodejně bez udání důvodu(nákup přes net). Koupil jsem dremla, nelíbila se mi házivost vřetena, tak jsem jel do HK na pobbočku to vrátit bez udání důvodu. Ještě jsem se předem informoval telefonem v Praze jestli to můžu vrátit kdekoli na pobočce přestože to expedovala Praha. Přijel jsem do HK na prodejnu a jedna důležitá paní prodavačka mě poslala do háje, že musím do prahy. Pak že nemá tolik peněz v kase atd...Ještěže jsem měl poslední volaný číslo v mobilu co jsem volal do Prahy, tak jsem zavolal a děly se věci. Jedna paní vysvětlila týhle ochotný prodavačce, že to musí přijmout a najednou to šlo a peníze v kase byly...
V GME beru jen věci co jinde nemaj,takže tohle jednání musím přetrpět...
bastliar

#40 Příspěvek od bastliar »

:?: Má GM v Blave ešte niekde malopredajňu :?:
keemo

#41 Příspěvek od keemo »

pri baumaxe na bajkalskej.
Přílohy
Výstřižek.PNG
(160.61 KiB) Staženo 80 x
bastliar

#42 Příspěvek od bastliar »

Vďaka.