OTF 55M 113 nejasí

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od otakarv »

Pro edoedo20, Ty se nemáš za co omlouvat, snažíš se opravit televizi pro sebe a potřebuješ poradit od skušenějších a ti sem rady dávají. Na nějaké nesmyslné příspěvky některých autorů se můžeš zvysoka akorát tak vy..at, vůbec je neber do úvahy a snaž se. Ať se zadaří :wink: .
Mysteri

#32 Příspěvek od Mysteri »

oravec píše:...co o tebe vravia v povazskej na tie tvoje kua serne zasahy ty blbecek tupucky!!! pokracuj!!!

Jeden malý problém: V Považskej som nikdy žiadny TV neopravoval. ,,Považie" sa volá časť povodia rieky Váh /to je taký potok tečúci cez istú časť SR/... :lol:
K tomu ,,liehu" iba toľko: predpokladám, a aj z príspevkov zadávateľa ,,edoedo20" mi je jasné, že aplikáciu liehu nebude robiť pri zapnutom TV, nakoľko jeho otázky a reakcie majú hlavu a pätu. Tiež mi je jasné, že tam nenaleje pol deci, ale iba pár kvapiek, ktoré vypŕchnú po krátkom čase... A poukazujem na ten dovetok, že profíci to takto zákošom nerobia, ale na svojom, prípadne ,,rodinnom" TVP sa to dá takto aplikovať... :roll:
HOWGH!
P.S. ..Mysteri" neznamená majster, Batman, superodborník a pod,ale niečo iné. Stačí si to dať preložiť v slovníku a ,,záhada" je vyriešená.... :lol: Má to spojitosť s mojou záľubou v ,,konšpiračných" teóriach a ,,discovery" témach o vesmíre, dávnej histórií, kruhov v obilí a pod... :wink:
edoedo20

#33 Příspěvek od edoedo20 »

Telku som žial neopravil. Po naštartovaní obrazu trimlom pre g2 obrazovky som skonštatoval, že je slabá aj obrazovka, tak som ju "vykuchanú" odovzdal do zberného dvoru.
Ďakujem všetkým za ochotu a snahu mi pomôcť.
Mysteri

#34 Příspěvek od Mysteri »

Hmm, škoda. Podla mňa, obrazovka bola pravdepodobne O.K.....
edoedo20

#35 Příspěvek od edoedo20 »

K tomu, že obrazovka bola vyčerpaná ma doviedlo to, že po pridaní jasu, alebo kontrastu sa v svetlých plochách obrazu zobrazovalo striebrenie. Po ich ubraní sa obraz dostal do nornálu, ale bol nevýrazný.
Že som ho odovzdal nelutujem, lebo som si odtial doniesol zachovalé OVP CTV2534 s perfektnou obrazovkou. Po menšej oprave, výmene BU805AF za BU805DF (iný som doma nemal a jedna účinnostná dioda navyše zrejme až tak nevadí) a preventívnej výmene elitov vo vetve napájania riadkového koncáku 150V a 15V už pozerám. Telka má ešte jednu vadu a to prekladanie riadkov na pravej strane obrazovky v šírke cca 5mm. Ak by ste vedeli poradiť kde je zrada, bol by som vám povďačný.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“