USB DVB-T2

Zkušenosti a problémy s příjmem analogových i digiálních signálů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Jenys »

Stando,

já už s tím zkoušel vše možné co jsem zde i na netu, dostal za rady, ale nějak mi to nejde, není to zrovna moje silná parketa, hlavně ta angličtina :roll: Ten kamarád teď má dost práce a navíc nemá win 10, aby to mohl třeba doma zkusit zalaborovat. Jo, jasně, že by mě zajímalo to SDR, ale ani na těch stránkách co jsi mi poslal to neumím zprovoznit. Už mě to moc nebaví a nemám jen na to čas, tak to nechám chvíli uležet, třeba něco časem najdu. I jak píše Artaban, asi ty desítky jsou v tomto potvory a jak se jim to nezdá, dělají neplechu. Možná, že je ta už umělá inteligence :D
Ale i tak díky za rady.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Standa99

#32 Příspěvek od Standa99 »

To jsem netušil, že jsi to Jenysi přes ten Zadig zkoušel. On by měl nahradit systémové ovladače, které tobě nejdou, takže by se mohl chytit ten WinUSB. Dá se najít skoro to samé v češtině.
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Jenys »

Stando, jo,ten odkaz co si mi teď sem dal, ten jsem taky viděl, ale moc to nepomohlo.
Mě to připadá, jakoby se ten ovladač nenechal nainstalovat, jak už to tu psali ostatní.
Na to jsem krátkej. Nevadí.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Odpovědět

Zpět na „Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších“