Transiwatt TW40 - zkreslení na gramofonovém vstupu

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#31 Příspěvek od BOBOBO »

Začínám mít dojem , že je to po jeho divném "návratu" on sám . Asi dlouho nepsal , tak je všade , jak mladý janek .
sinclair

#32 Příspěvek od sinclair »

Nikoho konkrétního a aby se měl BOBOBO čemu divit, tak nemyslím ani sám sebe :-)

EDIT: Něco přímo k tématu bys, krom konspirací neměl, BOBOBO? Nějakou přímou zkušenost či radu?
Dolejsi14

#33 Příspěvek od Dolejsi14 »

Nechci ze sebe udělat zcela vola, ale prvořadě jste měli skutečně pravdu s tím telefonem. Signál byl utlumen na nízkou úroveň v aplikaci, a to právě dělalo všechen ten bordel, který byl vidět na škopku. Na to jsem přišel až když jsem dal na vaše doporučení a výstup nastavil na normální úroveň a utlumil ho poťákem (1k) u vstupu na gramo předzesilovači na nízkou úroveň. Ukázalo se, že zesilovač je naprosto v pohodě. 8O Celé se to jenom potvrdilo, když jsem připojil svého projecta a pustil desku.

Celá anabáze vznikla tak, že jsem dostal od kamaráda tento zesilovač s tím, že odstraním jím popsaný problém. Běžně telefon používám k základním testům, když nechci mít zemní smyčku z osciloskopu, protože jinak používám generátor integrovaný v osciloskopu.

Story ale ještě není u konce... Nechce se mu věřit, že by problém mohl být v jeho gramofonu nebo bednách. No uvidíme. Budu informovat.
JiriTom

#34 Příspěvek od JiriTom »

Tak hlavně že je to vyjasněné, škoda že jsi přestal komunikovat, mohlo být jasno daleko dříve. Diskuze se "rozjitřila tak, že i bobo se asi zamyslel" . A nakonec - od toho je to diskuzní fórum. :)
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“