Microsoft Visual

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
xsc

#31 Příspěvek od xsc »

FERYACT píše:Když jsem zkusil msirepair reg_166.jpg tak jsem to nedostal do nového souboru. Zkoušel všechny možnosti a ani z .jpg to nešlo. Buržousticky mi to nadávalo, že nemůže přečíst hlavičku. /můj nedokonalý překlad,učil jsem se jen sovětštinu/
To je tím, že ten soubor je přejmenovaný, aby se sem dal vložit. Je potřeba ho stáhnout na disk a pak přejmenovat jen na msirepair.reg Pak na něj stačí 2x kliknout. Není to žádný jpg ani pdf. Po té doporučují reboot.
masar

#32 Příspěvek od masar »

FERYACT píše:Když jsem zkusil msirepair reg_166.jpg tak jsem to nedostal do nového souboru. Zkoušel všechny možnosti a ani z .jpg to nešlo. Buržousticky mi to nadávalo, že nemůže přečíst hlavičku. /můj nedokonalý překlad,učil jsem se jen sovětštinu/
Měl jsi na stažený soubor kliknout a odmazat koncovku .pdf, jak jsem psal, nebo kliknout na něj pravým tlačítkem myši a soubor přejmenovat na cokoliv s příponou .reg např. "pokus.reg". Takto přejmenovaný soubor lze spustit stejně, jako jakýkoliv jiný program a nebude "odmlouvat", pouze si vyžádá tvůj opětovný souhlas. :wink:
edit: omlouvám se za přehlédnutí příspěvku xsc se stejným obsahem.
masar

#33 Příspěvek od masar »

FERYACT píše:...Jmenuje se IObit Uninstal.
Ano, je to podobně fungující program jako RevoUninstaller a ANO, oba tyto programy v druhé fázi odinstalačního procesu čistí i registry od zbytků, které v nich zanechal smazaný program. Můžeš ho s úspěchem používat. :wink:
FERYACT

#34 Příspěvek od FERYACT »

ten kouzelný malý soubor ..repair_ 166.pdf mi nešel vůbec. Chtěl jsm ho dát na jiný disk ale musím k souboru zadat čím se má otevřít. Pokud je .pdf na to je hrantík to umím. Mně se objevilo "reg" nebo co a jsem vedle.Neumím to převést jinam. Během dopoledne mám trochu vyšší IQ.
xsc

#35 Příspěvek od xsc »

Od kdy je při ukládání souboru nutno zadávat, čím se má otevřít? Zjevně na to klikáte klasicky levým tlačítkem a snaží se to otevřít prohlížeč. Je potřeba kliknout pravým tlačítkem, dát stáhnout kamkoliv na disk. Tam ho z xxx_reg.pdf přejmenovat na xxx.reg. Pak na něj 2x kliknout. Reg je v každých Windows asociováno s editorem registru, takže se určitě nebude ptát, čím to otevřít.
masar

#36 Příspěvek od masar »

Taky to zkusím:
1. krok: kliknout v mém odkaze (příloze) na tlačítko "Stáhnout" a zvolit "uložit soubor" (nikoliv "Otevřít") na zvolené místo v PC, např. na Plochu.
2. krok: kliknout na ploše na stažený soubor msirepair.reg_166.pdf pravým tlačítkem myši a v zobrazené roletce nabídek vybrat "Přejmenovat" a přejmenovat soubor např. na "pokus.reg"
3. Na přejmenovaný soubor "pokus.reg" dvakrát kliknout, jako při spouštění programu.
To je celé.
Napiš, na kterém z těchto tří kroků jsi ztroskotal.
FERYACT

#37 Příspěvek od FERYACT »

Skočím nazpět.Nebudou se ty dva Uninstalery nenávidět a bylo by lepší mít jen jeden?
FERYACT

#38 Příspěvek od FERYACT »

Nepochopil jsem, že se má použít msirepair reg. Mazal jsem jen pdf. Až jsem se vrátil ke starším příspěvkům tak jsem teprve trefil hlavičkou o hřebíček. PC mne několikrát varoval že strkám nos do registrů,ale já věřil a odstartoval to.
Co se dělo nevím. A nevím jak to zkontrolovat.
masar

#39 Příspěvek od masar »

Není třeba mít víc odinstalačních programů. Stačí mít jen ten, o kterém si myslíš, že ti vyhovuje.
Kontrolovat, zda msirepair.reg "vykonal" svůj úkol dobře, není třeba, o tom tě informovala zpráva po tvém odsouhlasení. Jest-li oprava registrů pomohla vyřešit tvůj problém, zjistíš opětovným pokusem o instalaci Kuki.
:wink:
Jinak je vhodné všechny tři Microsoftem uvedené "metody" provést před tím, než se pokusíš instalovat Kuki.
FERYACT

#40 Příspěvek od FERYACT »

Nechám si ten původní Unistall. Já jsem nepostřehl podobnost. Vrátím se k těm třem bodům jak píšeš. Feryact
FERYACT

#41 Příspěvek od FERYACT »

Přihlásila se mi KUKI a já jí.Sice nevím jak dál ale je pokrok.!!!
FERYACT

#42 Příspěvek od FERYACT »

Je to verze free.kuki.cz. Jeví se to, že má hodně do dokončení ale žije to.Je k disposici jen pět stanic. Obrázky se pohybovaly a zvuk zvučel.
Díky všem zůčastněným za trpělivost a shovívavost s dědou který se narodil ještě v první polovině minulého tisíciletí. Ještě jednou díky.Franta
Pracoval jsem na počíači A101. Po sále jsme jezdili na koloběžkách.
masar

#43 Příspěvek od masar »

Tak to bys měl být na tom líp než já. Já jsem se potkal až s osmibity (ZX Spectrum a Commodore64). :wink:
FERYACT

#44 Příspěvek od FERYACT »

A101 měl jeden klopák na jedné desce. Periferie od různých výrobců,samé převodníky úrovní, tiskárna letmý tisk z rotačního válce. No a ZX Spektrum ovládali moji synové. Ten starší udělal plotr a nakreslil skoro kružnici. Místo Ledek mi vyvrabčil miniaturní žárovky, které jsem vlastnil. Synové jsou ajťáci, ale můj problém šel nějak mimo ně. Dovnitř do počítače moc nechodí.
Victronix

#45 Příspěvek od Victronix »

FERYACT píše:Synové jsou ajťáci, ale můj problém šel nějak mimo ně.

:( :x
Hledám ideální řešení...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“