Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2
Moderátor: Moderátoři
Zatím, co jsem hledal, tak reklama na to je jen na bazarech. Je to asi vyráběné v době u nás už existujících křížových šroubků do sádrokartonu a design je přímo profesionální.
Specifický druh šrotu se vykupuje i za cenu 50 000Kč/kg.ransom píše:Kde? To by bylo 46Kč za kilo. Za elektromotory a trafa se dává kolem 12.houmr píše:Jestli to váží 435 kg, tak už jen cena šrotu je 20 tisíc.
https://aukro.cz/plechovka-od-oleje-gar ... 7086027139
Před léty jsem toho zlikvidoval asi za čtvrt miliónu
A kutilmile - nelituju tě
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Na střední jsme měli v jazykových učebnách něco dost podobného. Bedna a mechanika byly stejné, ale nemělo to reprák, naopak to mělo na panelu asi šestnáct tlačítek s ledkami. Každý student měl před sebou na lavici sluchátka s mikrofonem, připojená přes teslácký šroubovací pětikolík na rozvod natažený přes všechny lavice. Zřejmě studenti mohli poslouchat lekci z kazety a pak mohl učitel poslouchat zpět každého studenta zvlášť a případně jeho řeč nahrát a pustit mu ji zpět, aby slyšel svoje chyby. Samozřejmě se to vůbec nepoužívalo, nikdy jsem to neviděl zaplé. Nejspíš to byla taky Tesla Valmez.p32 píše:Tu výrobu tesláckého Multiboxu ZH 020 jsem asi nějak zaspal. Může sem někdo dát reálný odkaz na výrobu v Tesle ValMez nebo aspoň na muzeum, kde to opravdu je?
Zatím, co jsem hledal, tak reklama na to je jen na bazarech. Je to asi vyráběné v době u nás už existujících křížových šroubků do sádrokartonu a design je přímo profesionální.
A kutilmile - nelituju tě
- martinkopp
Jak balík přijde, tak přijde email, kde jenom potvrdíš, že je vše v pořádku a aukro připíše peníze na účet prodávajícího.
Jako kupující údaje o svém účtu nikam nezadáváš. Jediné, co musíš mít správně variabilní symbol u platby.