Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#361 Příspěvek od stepa »

Nevim proc mluvis o JINEM casopise, kdyz se bavime o AR. neni problem si dohledat info, aby sme byli konkretni, ze?
http://aradio.cz/inzerce.html Jsme hnedka o polovinu dolu, nez ty uvadis(jeste zapocitej slevy pri pravidelne inzerci), neco stoji vydani, hodne vydaji na platy, platba majitelum publikovanych vytisku+pravidelne vydaje(najem,inkaso...) a POCHYBUJI ze jim zbyde peknych par set tisic. Asi tak.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#362 Příspěvek od jef111 »

Já myslím že to nebude až tak špatnej byznys, jinak by se už nevydávalo. V dnešní době jsou peníze až na prvním místě. Navíc AR není jediný časopis zabývající se elektronikou u nás...
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
stepa
Kontaktovat uživatele:

#363 Příspěvek od stepa »

Nerikam ze ziji jako kostelni mysi :) , ale zase nic extra to asi take nebude(mozna jsou na tom lepe, nez myslim), ale tezko to zjistime, protoze nam to nikdo nerekne :? . Ono je tezke rict nevydavalo...pokud to jsou manici do toho zapaleni, tak budou vydavat, i kdyz jim to pokryje pouze naklady. AR neni jediny, ale vicemene jako jediny vydrzel tolik let.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#364 Příspěvek od zdenoeddie »

Neviem preco do prijmov pocitate len inzerciu,azda Vam postak nosi amaro domov zadarmo ako letaky z Tesca? U nas si amaro musim kupit :?
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#365 Příspěvek od Jirka »

Cena pro předplatné je 46Kč. Když se odečtou nálady na tisk, dopravu, marži pro distributora, atd., tak toho redakci asi moc nezbyde, možná taky nic. Spíše ji živí jen inzerce. A když kouknu do čísla 3, to je 32 stran x cca 20 tisíc + obálka .....

Možná kdyby dávali ty Amára i s inzercí v PDF zadarmo, stoupla by jim čtenost, zvýšil by se třeba ješte počet inzerentů, a peníze by jim jen cinkaly ... :D :D
tandel

#366 Příspěvek od tandel »

Cena pro předplatné je 46Kč. Když se odečtou nálady na tisk, dopravu, marži pro distributora, atd., tak toho redakci asi moc nezbyde, možná taky nic.

Zajímavé je, že Sdělovací technika je mnohem levnější. Předplatné 25 Kč, v prodejně 28 Kč. Taky asi mají náklady na tisk, dopravu, marži pro distributora, apod.
Podle toho je vidět, že časopisu, který stojí 55 Kč, resp. 46 Kč toho asi zbyde dost.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#367 Příspěvek od stepa »

Nevis jake maji tiskove naklady(myslim kolik set/tisic vytisku mesicne)? To by take castecne vypovidalo o cene. Kdyz se to bude dobre prodavat za 40, proc to prodavat za 20?
masar

#368 Příspěvek od masar »

Ta tvoje první věta je o nákladech, ale ta druhá je jen o zisku. :wink:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#369 Příspěvek od stepa »

masar píše:Ta tvoje první věta je o nákladech, ale ta druhá je jen o zisku. :wink:

No dyk, nevim jestli si me pochopil. myslel jsem to takhle: kdyz treba Sdelovaci technika ma naklady 2000 vytisku mesicne a Amaterske 10000 vytisku mesicne, tak si patrne muzou dovolit vyssi prodejni cenu, protoze se to prodva i drahe. Ty cisla jsou pouze ilustracni a vycucana z prstu(aby bylo pekne videt co jsem myslel), nevim skutecnost.
masar

#370 Příspěvek od masar »

Ano, z toho co říkáš ty i tandel vyplývá, že mnohem větší zisky má redakce amára. Ono nejvíc záleží na tom, pro koho je který časopis určen, resp. jak širokou oblast veřejnosti oslovuje. Podle toho jsou ve hře i další faktory jako reklama, sponzoři atd. :wink:
tandel

#371 Příspěvek od tandel »

Spousta informací o časopisech včetně počtu výtisků je v tomto časopise, který jsem léta četl (i když toto je číslo na ukázku, tady to zrovna není) http://www.trafikant.cz/0906/Trafikant.pdf
Puma17

#372 Příspěvek od Puma17 »

Uz je amaro2007 na cd ?
stepa
Kontaktovat uživatele:

#373 Příspěvek od stepa »

Puma17 píše:Uz je amaro2007 na cd ?

Co se takhle podivat ke zdroji? Je to hnedka pod hlavickou nahore.
http://aradio.cz/
EKKAR

#374 Příspěvek od EKKAR »

To mne daleko víc stolicuje následující věc:
Dneska je 16.března a já dosud nemám svůj předplacený výtisk, který jindy přicházívá mezi 5. a 8. v měsíci. Už jsem i dostal dotaz, jestli bych byl ochotný z březnového čísla něco oskenovat, jak to občas dělám u hůře dostupných starších čísel. A tentokrát na vině není (ať chcípne!!!) monopol České pošty, ale podle vyjádření nějaké referentky z evidence předplatného "potíže s tiskem, takže Hradecký, Pardubický a všechny moravské kraje budou rozeslány s cca týdenním zpožděním".
A za to jim cpeme prachy předem....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
toom

#375 Příspěvek od toom »

Zajimave, ja ho mam doma uz od minuleho patku a jsem ze Zlinskeho kraje :-)
ps: pokud teda mluvis o PE, amaro nevim :-)
Zamčeno

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“