Zkušenosti s nákupy v LIDLu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
konosuke

#436 Příspěvek od konosuke »

Budou asi stejné třídy, bral bych z Lidlu, každá koruna dobrá...ještě dneska tam byla.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
hafca

#437 Příspěvek od hafca »

Někde, možná, že i tady byl test s alobalem. Na fotce je obyčejný alobal po 180 vteřinách v čisté vodě. Kupoval jsem jí při minulé akci v Lidlu.
Přílohy
test.jpg
(181.13 KiB) Staženo 79 x
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
konosuke

#438 Příspěvek od konosuke »

Pro pána krále...Vám teče z roury sírovka ?! A já si koupil v akci v Lidlu
Argus desítku...no za tu cenu neberte to...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
badoch
Kontaktovat uživatele:

#439 Příspěvek od badoch »

No, ony byly (plno) před vánocema. Už je nemají. (Kopřivnice). Chci to na plastové brýlové čočky.
konosuke

#440 Příspěvek od konosuke »

Tyhle bazmeky mají běžně v provozovnách oční optiky tak si spočítej rentovnost případné investice.
hafca

#441 Příspěvek od hafca »

konosuke píše:Pro pána krále...Vám teče z roury sírovka ?! A já si koupil v akci v Lidlu
Argus desítku...no za tu cenu neberte to...

Na tom je vidět, jak voda škodlivá. :D
Jinak děláš chybu, já si taky koupil Argus v akci, ale Maestic. Ten je o třídu lepší a byl za 6.50Kč :lol:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
konosuke

#442 Příspěvek od konosuke »

Jo ten tam měli rovněž jako že místní ochlastové levnější desítku skoupili už včera odpoledne...
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#443 Příspěvek od Jirka »

od pondělka zase nový hračky http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=431
PavelFF

#444 Příspěvek od PavelFF »

Až si někdo koupíte tu okružní pilu, pochlubte se, kolik toho na jedno nabití uřízněte.
Připadá mi skoro nemožné, že bude schopná něco doopravdy uříznout (třeba obyč. tabuli z dřevotřísky tl.18mm). Mám letitou pilu Narex na 220V s příkonem 1,1kW a občas je cítit, že se pod zátěží přibrzdí. Tohle prdítko má miniaturní baterku 18V/1,5Ah. Výkon bude tak pětina až desetina Narexky a doba práce pod zátěží tak asi 5minut. Baterka bude přetěžovaná.

Kdyby dodržovali stejnou metodiku jako u spotřebičů napájených ze sítě(vím, že to nejde), a uváděli u AKU nářadí skutečný příkon či výkon tak by srovnání dopadlo marketingově pro Aku nářadí tristně - něco jako dětské nářadí.

Ale je to jen můj dohad. Možná to je jinak. Mám jen omezené zkušenosti. Měl jsem nějaký malý Aku vysavač za jakýsi věrnostní program a ten jednak skoro nesál a navíc vydržel skoro nesát jen strašně krátkou dobu. A to byl nový.
Švagr měl strunovou sekačku(sice jen na Pb baterii) a stejný problém - mizerný výkon a slabá výdrž.
Hydrawerk

#445 Příspěvek od Hydrawerk »

Akumulátorové nářadí je vhodné spíše na pravidelné použití. Do domácnosti to moc není.
konosuke

#446 Příspěvek od konosuke »

Aku nářadí je vhodné pro zloděje aut a bytaře k odvrtání FABky...tím Vás nechci odradit od každodenní poctivé práce v rachotě za minimální mzdu a budování světlých kapitalistických zítřků...vydržte ! ještě tak 25 let a budem si žít u nás jak v rakousech či dojču...kdysi slíbil docent Valtr či prof.Véna to byl ? Už se nerozpomínám, jsou to léta...
Pikofarad

#447 Příspěvek od Pikofarad »

konosuke píše: Už se nerozpomínám, jsou to léta...

To já si vzpomínám dobře.Asi za to může česnek.Prof.ing Václav První Neomylný csc už v devadesátých letech sliboval,že v r 2000 dostihneme pod jeho taktovkou Rakousko a pár let poté předstihneme i Dojčland.Nějak to nevyšlo,už nevidíme ani stop lampy vlaku,který nám ujel.Profesor je už dávno za vodou a český národ v p...
:cry:
rimi

#448 Příspěvek od rimi »

Pikofarad píše:Profesor je už dávno za vodou a český národ v p...
:cry:
OT: Ale je jeste nadeje, ze pochopime jeho amnestii a budem mu blahorecit (rikal, ze to jednou pochopime, tak porad cekam).
konosuke

#449 Příspěvek od konosuke »

Pikofarad: Ale dostihli, dostihli ! V cenách zboží a služeb, občas někde i předstihli. To jenom v platech tedy reálných mzdách jaksi pokulháváme ale nelze mít všecko a hned, že jo.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#450 Příspěvek od Habesan »

scházej nám drobný na expresní vlak...
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“