Já s krtkama taky bojuju bohužel zatím vedou krtci. Tak otestuju ten plašič.
Všechny ty dýmovnice apod je naprd, krtek si vyhrabe tunel vedle
Moderátor: Moderátoři
Jenys píše:Tak jsem tu četl zase něco, jak plašit potkany a jiné potvory. Budu muset opět něco proti potkanům udělat. Nějak zase začali zlobit. Jen nechápu, proč tu jsou, když tam nemají žádné žrádloZkusím nějaké rady, co jste tu dali a uvidím.
stepa píše:Jenys píše:Tak jsem tu četl zase něco, jak plašit potkany a jiné potvory. Budu muset opět něco proti potkanům udělat. Nějak zase začali zlobit. Jen nechápu, proč tu jsou, když tam nemají žádné žrádloZkusím nějaké rady, co jste tu dali a uvidím.
Uz mas postavenou tu klec, jak jsem ti radil? Jestli ti to pomuze, tak ti to klidne nafotim
bu2520 píše:kdysi jsem slyšel o velmi morbidním plašiči potkanů a špačků, chytil se živý jedinec, kterému se vypíchly oči a pustil se zpátky a on jak řval bolestí vyhnal ostatní , u špačků se zase přivázal za nohu k třešni. Každopádně kdyby se sehnal podobný zvuk v audioformě a nahrál se do audiopaměti a přes časový spínač se pouštěl kdo ví? ....
Jenys píše:Tak jsem tu četl zase něco, jak plašit potkany a jiné potvory. Budu muset opět něco proti potkanům udělat. Nějak zase začali zlobit. Jen nechápu, proč tu jsou, když tam nemají žádné žrádloZkusím nějaké rady, co jste tu dali a uvidím.
Anonym píše:Jenys píše:Tak jsem tu četl zase něco, jak plašit potkany a jiné potvory. Budu muset opět něco proti potkanům udělat. Nějak zase začali zlobit. Jen nechápu, proč tu jsou, když tam nemají žádné žrádloZkusím nějaké rady, co jste tu dali a uvidím.
Kukuričný šrot + trochu práškového cukru + veľa kuchynskej soli + modelárska sádra
Premiešať a uložiť na dostupné suché miesto.
ODSKÚŠANÉ
ViPali
SIDTIM píše:Tak mne napadlo, když krtkům vadí dusání, údery apod - tedy spíš infrazvuk, co tak použít subwoofer, k tomu MPtrojku s technem, lauf z bedny položit na vstup do krtokatakomb a vyzkoušet krttechnopárty...