odpuzovac krtkou
Moderátor: Moderátoři
odpuzovac krtkou
Nebo dlouhá hadice na výfuk od mopedu, druhý konec zasunout do krtčí díry, nastartovat, přidat plyn a...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Přílohy
-
Plašič 2.jpg- (34.04 KiB) Staženo 302 x
-
Plašič 1.jpg- (55.11 KiB) Staženo 287 x
A kutilmile - nelituju tě
Jinak tyhle vsechny elektronicke "odpuzovace"...umyslne to pisu v zavorkach, protoze odpudi kulove a v pripade ze odpudi, tak na chvili. V receptari byl kdysi uveden navod na jednoduchy plasic. Byla to kulatina zarazena v zemi(u zeme byl navareny kus plochace), na ni byla trubka, honil to motorek s vackou, zvednul trubku, jak se vacka otocila, trubka spadla a bouchla do toho plochace...nasledkem toho vznikla zvukova vlna, ktera pry odpudi krtky, majitel si u toho chrochtal a ze to maji pry i sousedi. Tenhle napad jsem uz videl jak v televiznim receptari, tak cetl v tistenem...za nekolik let to bylo od ruznych autoru, takze to asi funguje. Ta trubka totiz vyvolava jak zvuk, tak otresy a to jim pry ukrutne vadi.
Já mám problémy s jiným hlodavcem a také se mi nedaří ho vyhnat....jedná se o potkany
Už jsem zkoušel vše, vyčudit je sírovými knoty, nasypání střepů a ohnutých hřebíků do jejich nor, elektronické plašiče, jedovaté návnady....nic, vesele si pokračují dál. Tady je jiný problém, krtek vyhrabe zem na povrch a udělá kupku zeminy, ale potkan, to dělá obráceně, kde se vyskytuje, zem se propadá. Já už ty jejich díry zasypával mockrát...podhrabávají mi dlažbu před vrátky, takže se mi propadá pod nohama, hrabou ve skalce a kytky se propadají...tak jsem do těch propadlin už nasypal asi dvacet koleček zeminy, rozbitých dlaždic, kamení a rozbitého betonu za pět let a znovu se to propadá....kam to mizí nechápu
Co tedy můžu ještě s těmi potvorami udělat
Jenys píše:Chlapi, vy tu bojujete s krtkem, velmi nepříjemný tvoreček, všude prohrabe zahrady a zanechává krtince, jasně, zničí kde co
Já mám problémy s jiným hlodavcem a také se mi nedaří ho vyhnat....jedná se o potkany
Myslím že potkan tam chodí, lebo tam má čo jesť. Tam treba začať, nedať mu šancu, aby tam niečo našiel. Krtko je však užitočný, lebo žerie všetkých škodcov v zemi, ale nemusel by kolo toho robiť taký bordel.
dolac píše:Jenys píše:Chlapi, vy tu bojujete s krtkem, velmi nepříjemný tvoreček, všude prohrabe zahrady a zanechává krtince, jasně, zničí kde co
Myslím že potkan tam chodí, lebo tam má čo jesť. Tam treba začať, nedať mu šancu, aby tam niečo našiel. Krtko je však užitočný, lebo žerie všetkých škodcov v zemi, ale nemusel by kolo toho robiť taký bordel.
Hele, když byli potkani tam, kde se chovali slepice a králíci, to jsem chápal, tam opravdu bylo jídlo, ale tady nic není....je tam jen skalka a ten chodník u vrátek, když jim tam nedám jedovatou návnadu, žádné žrádlo tam nemají a proto to také nechápu, že se tam drží. Je to kousek od chodníku v ulici a pod silnicí je kanalizace, odtud asi chodí a jestli je tam někde i dutina do které sypou tu zeminu, nevím