Pravidla pro získání modrého nicku

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Andrea

#46 Příspěvek od Andrea »

ZdenekHQ píše:Pro zkušené uživatelky-bastlířky bych navrhoval hodnost "řádně očouzená", protože přiznejme si barvu, stále některé ze zvyku tu kalafunu používají :D

Jj, já jsem taky houslistka. :wink:

P.S.: Proč mi to zase píše upozornění pro nováčky?
Přílohy
kolofonium.JPG
(22.18 KiB) Staženo 322 x
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Jenys »

Andrea píše:
ZdenekHQ píše:Bohužel každou barvou se dá někoho nas*at :D

Naše politické strany si už všechny normální barvy rozebraly a naše nedokonalé trichromatické oko toho už víc nezvládne...

Já chci barvu pozadí, abych byla invisibléé. :)

Andreo, počkej na velikonoce a budeš mít pozadí tak krásně duhové a to nikomu nebude vadit, na tuto barevnost zatím nepřišli :lol: :lol: :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
EKKAR

#48 Příspěvek od EKKAR »

Tak teď nevím, na co se Andrea odvolá - jestli na § o sexual harassmentu, nebo o "domácím" násilí ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od ZdenekHQ »

Pravda je, že když se bastlíř naláduje zelím a dočasně se promění v bioplynovou stanici, je ta kalafuna docela dobrej prostředek, jak zmíněný vůně alespoň trochu naředit.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
vladom

#50 Příspěvek od vladom »

Tak nevím... Andrea tu už přesáhla tisícovku, s Fůrií snad ještě víc. Co kdybyste ji přebarvili. Páni tady mají modrou, děvčatům sluší růžová :oops: Myslím že její rady zabírají.
Hill
Administrátor

#51 Příspěvek od Hill »

ZdenekHQ píše:Pravda je, že když se bastlíř naláduje zelím a dočasně se promění v bioplynovou stanici, je ta kalafuna docela dobrej prostředek, jak zmíněný vůně alespoň trochu naředit.

Jo znám jednoho z Bystřice pod Hostýnem, co to zkoušel, a pak prskal, že mu ta kalafuna vrže mezi zuby...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od ZdenekHQ »

vladom píše:Tak nevím... Andrea tu už přesáhla tisícovku, s Fůrií snad ještě víc. Co kdybyste ji přebarvili. Páni tady mají modrou, děvčatům sluší růžová :oops: Myslím že její rady zabírají.

Andree to už bylo nabídnutý před časem, ale nemá zájem. Možná chce spíš povýšit z Fůrie na Černou vdovu :) Hezkej pavouček.
]
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od pajosek2 »

Hill píše:
ZdenekHQ píše:Pravda je, že když se bastlíř naláduje zelím a dočasně se promění v bioplynovou stanici, je ta kalafuna docela dobrej prostředek, jak zmíněný vůně alespoň trochu naředit.

Jo znám jednoho z Bystřice pod Hostýnem, co to zkoušel, a pak prskal, že mu ta kalafuna vrže mezi zuby...
Ty znáš někoho od nás?
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Hill
Administrátor

#54 Příspěvek od Hill »

Jo, Gabrhel se tuším jmenuje, jestli při jeho způsobu života přežil pětapadesátku, tak tam ještě někde bude strašit.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od pajosek2 »

Hill píše:Jo, Gabrhel se tuším jmenuje, jestli při jeho způsobu života přežil pětapadesátku, tak tam ještě někde bude strašit.
Tak to mi nic neříká. Zřejmě nenápadná osůbka a v jiné věkové skupině.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od ZdenekHQ »

Vítám tímto uživatele kokun v Bastlírna_TEAMu.

Mimochodem, zjistil jsem, že "modří" + "černá" eminence tohoto fóra jsou docela upovídaní, jen tak dál.... :D
]
kokun

#57 Příspěvek od kokun »

ZdenekHQ píše:Vítám tímto uživatele kokun v Bastlírna_TEAMu.

Děkuji - a beru to jako vánoční dárek.

A co tomu předcházelo? I když by se SZ měly brát jako diskretní sdělení, dovolím si je tady zveřejnit:

ZdenekHQ píše:
kokun píše:
ZdenekHQ píše:Co by jsi říkal na modrý nick a přidání do Bastlírna- teamu ?

Zdar,
žeby vánoční dárek :D
Ani nevím, čím jsem si tu poctu "zasloužil" a nevím, jestli tím pádem tu nebudu "svítit" ještě víc - stačí, že jsem pověstný svéráznými názory a hodně lidí mně tu jaksi nemůže "zkousnout" :roll:
Když bych se ale měl srovnávat třeba s takovou Andreou, tak jí nesahám ani po paty (ale třeba "zmodrání" odmítá sama - :nevim: ).
A nevím v podstatě ani co to obnáší - jestli z toho plynou jaké povinnosti, či "práva". Nechám to ale na Vás - "radě starších" (i když právě já se mezi ty starší-doslova řadím - ročník 1946 :cry: ). To víš, já už jsem i lenivý se tak nějak s PC technikou lépe "seznámit" a tudíž jsem tu vlastně PC-lama 8O :cry:
Když se podívám na toto vlákno, tak pokud "kriteriím" vyhovuju, tak moc protestovat nebudu - tady píšeš (mj.) toto:

ZdenekHQ píše:Pokud máte pocit, že Vaše ROZUMNÉ příspěvky,hlavně co se týká pomoci druhým, již dosáhly velmi orientační hranice 1000 a cítíte se být dostatečným přínosem pro Bastlírnu, můžete si požádat o přidělení modrého nicku a přidání do Bastlírna teamu. Je to zatím jediná odměna (kromě dobrého pocitu) za to, že pro Bastlírnu něco děláte. ...

A v podstatě se ztotožňuju třeba s takovýmto názorem:

zdenoeddie píše:Uff tak priznam sa aj by som rad bol v tyme "modrovyvolenych" :) ale to ci som prinosom pre toto forum alebo jeho obtiazou, to musia povedat iny. A navrhoval by som aby na modrych navrhovali nejaky ti, napr. z toho zoznamu.

Takže, pokud nějakým přínosem pro EB jsem (to ať rozhodnou jiní), tak se bránit nebudu (sám se tam ale nederu) :wink:
A vůbec bych se nebránil "zápisnému" a rád bych hodil něco do placu. A nebyl by to ani žádný pančovaný fernet - já jsem z toho kraje, kde se pálí ta nejlepší slivovička. Přestože ji sám vůbec nepiju (a nejen slivovici, tvrdý alkohol vůbec - od mládí mám zdrav. potíže), tak pálím taky (tak průměrně každý 2. rok - letos už je vypáleno: 23.11. 8O ), ale vypijou jiní :cry:
To bychom se ale museli někde sejít.

Díky za oslovení a hlavně důvěru. Přeji příjemný večer.

Zdeňku - pokud tu citaci SZ nepovažuješ za vhodnou ke zveřejnění, tak potom ji smaž (předem se omlouvám).
Honza - kokúň

#58 Příspěvek od EKKAR »

Honzo - buď vítán mezi ty, kteří ať dělají co dělají, nikdy se nedočkají vděku - a když, tak jedině medvědího, neboť už dávná moudrost praví, že žádný dobrý skutek nesmí zůstat bez trestu...
Tož tedy vítaj!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kokun

#59 Příspěvek od kokun »

Karle - děkuji.
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od zdenoeddie »

Vitam noveho clena v druzstve :)

Mna len mrzi, ze hoci som modrym osvietencom takto spolu s Vami, v poslednej dobe nejak nemam cas citat a reagovat na temy a problemy tu preberane. Casy sa trochu pohli, situacia zmenila, tak aj volneho casu je pomenej. Snad sa to ukoncenim povinnej skolskej dochadzky (hmm uz by sa patrilo :lol: ) a pretransformovanim mojho zamestnania na plny uvazok zlepsi. Pekny vecer prajem :wink:
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“