Zamrznutie načitavania windovs xp pri spuštani

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PixelOrgy

#46 Příspěvek od PixelOrgy »

nebyl by na zkousku jinej router?
Vyskytuje se problem kdyz se libovolny zarizeni pripoji k tomu routeru (krome postizenyho PC)?
Nacita normalne v nouzovym rezimu?
Nepredchazelo neco tomu stavu? Napr instalace updatu?
Zkus zakazat sluzbu SSDP Discovery, nejaka zmena?
mkat

#47 Příspěvek od mkat »

Router vyzera byť v poriadku.Poprehadzoval som kable ,skusi wi-fi všetko ,vpohode ,len ten jeden počitač blbne.Inak počitač by mal byť tiež v pohode. Ešte som rozmyšlal či to neblbne pre to že to nema stalu IP adresu.Ako mi dcera povedala tak ta IP adresa sa meni či čo.Musim sa snou spojiť nech mi povie a bude radiť ako to mam prepnuť na pevnu IP adresu.Ak sa to da.
Ved tam nemôže byť veľká chyba,včera to ešte perfektne fungovalo!!
lantros7

#48 Příspěvek od lantros7 »

Používám pc na uživatelské úrovni,a stává se mi to samé jak je tu popsáno.
Už si nevím rady co s tím mám dělat.
Zapnu pc,a vše nabíhá na monitoru jak má.
Jakmile se to dostane na konečnou stránku,tak pc zamrzne.
Když otevřu správce úloh,tak vidím že to stojí na nějakém hostitelském programu svchost.exe,který využívá pomalu celou paměť CPU.
Když se ho rozhodnu ukončit,tak po jeho ukončení se téměř vše rozjede jak má,až na zvuk a jiné.
Pokud se v průběhu práce na pc rozhodnu nějaký program aktualizovat,svchost.exe se znovu spustí.
Jinak mě jdou špatně přehrávat videa a vše se seká.
Zkouškou rychlosti připojení na 3 různých servrech,mi to hlásí vše v pořádku a suprovou rychlost.
Používám XP Profesional verzi 2002 AMD Sempron(tm) 3000+ 1.81GHz s RAM 2GB.
Díky za rady.
Hejnicek

#49 Příspěvek od Hejnicek »

Na sekani videa (pokud se jedna napr o Youtube) zkus nejdrive jednoduse zkontrolovat, jestli mas aktualni verzi Adobe Flash Player.
Na nekolika PC se to takto vyresilo.
lantros7

#50 Příspěvek od lantros7 »

Teď nevím zda jen u Adobe Flash Player,ale průběh to má takový,že se začne na liště pod videem načítat a přehrávat video,a po asi 5s se video zasekne,a vrátí přehrávání na začátek a znovu.
Pak už ale vyskočí oznámení že se něco pokazilo a mám utrum.
PotPalo

#51 Příspěvek od PotPalo »

Proces SVCHOST.EXE môže využívať čokoľvek. Napríklad po čistej inštalácií Windows XP SP3 a zapnutých aktualizáciách je tiež CPU na 100%, tiež svchost, a keď to nechám nech to teda pracuje, tak asi za 4 až 5 hodín to nájde jednu (1!) aktualizáciu. Tú nainštalujem, potom to zase 4 až 5 hodín maká na 100% CPU, a potom to nájde viac ako 100 aktualizácií. Tie tiež nainštalujem, reštart, a svchost dá pokoj, už sa dá s počítačom aj pracovať.

Alebo je možnosť aktualizácie vypnúť, úplne sa dajú vypnúť cez služby (services). Tiež centrum zabezpečenia, aby to neotravovalo že sú vypnuté aktualizácie.
PixelOrgy

#52 Příspěvek od PixelOrgy »

jo, to je znamej bug Windows XP (resp. sluzby wuauserv). Je na to fix, staci pohledat :-)
lantros7

#53 Příspěvek od lantros7 »

Zkusil sem zapnout pc,a nechat ho 4 - 5 hodin ať si dělá co chce.
Po tom sem na něm zkusil činnost,a běhal zas normálně.
Tak sem zakázal automatické instalace,a zatím mám klid.
mkat

#54 Příspěvek od mkat »

Tak nakoniec som to spojazdnil.Vymenil som manželke kabel k routru.Teraz už načitava a nemrzne.Ale aj tak som s toho blby ,lebo ten kabel na inom PC funguje. :evil:
Dakujem za rady.
Ved tam nemôže byť veľká chyba,včera to ešte perfektne fungovalo!!
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“