Kurvítka LIDL

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#46 Příspěvek od PeteBurns »

p32, takych ludi uplne zboznujem ;) Raz sa mi to stalo pri vychode z aquaparku, jeden motorkar cakal iba na to, kedy otvori zavoru, prefrcal a mne ju zavrelo tesne pred autom - za mnou rada ako v Rusku na chlieb, cuvat sa nedalo, prejst tiez nie, listok uz bol neplatny, vsetci nervozni, vytrubovali a take nervy ma chytili, ze vela nechybalo, aby som ten automat rozkopal a tomu motorkarovi najradsej krkom zakrutil, keby ho chytim pod ruky :twisted:
p32

#47 Příspěvek od p32 »

Hele, nesrovnávej mě se sebou. Tady totiž o nic nejde. U nás to zavedli u Kauflandu a je to jen zdržování kvůli tomu, že jsou dny kdy si cikáni a podobní, co jdou pro dávky vedle, tak zaparkují na parkovišti pro Kaufland. A u toho Lidlu je to taky zbytečná buzerace. Něco jiného je opravdu placený vjezd a ztráta karty, třeba tady v nemocnici.
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#48 Příspěvek od PeteBurns »

No, len aby, pri tebe clovek nikdy nevie :P :twisted:
weed_smoker

#49 Příspěvek od weed_smoker »

PeteBurns píše:p32, takych ludi uplne zboznujem ;) Raz sa mi to stalo pri vychode z aquaparku, jeden motorkar cakal iba na to, kedy otvori zavoru, prefrcal a mne ju zavrelo tesne pred autom - za mnou rada ako v Rusku na chlieb, cuvat sa nedalo, prejst tiez nie, listok uz bol neplatny, vsetci nervozni, vytrubovali a take nervy ma chytili, ze vela nechybalo, aby som ten automat rozkopal a tomu motorkarovi najradsej krkom zakrutil, keby ho chytim pod ruky :twisted:

To se mi jednou stalo taky.Ale je to pouze hliníkovej "jekl",tak se mi bez problémů uhnul.Nárazník mám beztak nejlevnější polskej a pracovník TSM mi ho jednou nabral křoviňákem,když sekal u jinýho parkoviště.Maska i světla OK,ani barvu to neodřelo.Ten "jekl" ze závory byl jenom odřenej,ale zkroutil se ten žlutej patník,na kterym visel(byl úplně ztotálkovanej,celej do vrtule a plechy roztržený od sebe,kouřilo se z něj).
pocitujlasku

#50 Příspěvek od pocitujlasku »

PeteBurns: a druhy listok ti to nedalo, lebo auto neodislo.
U nas v meste maju tak blbo nastavene zavory, ze vyjazd je do kopca, a staci, ze sa par cm pohnes dozadu a uz ti sklopi zavoru, a mas smolu, lebo druhy krat ti neotvori. Tak jedine ostava ist co najblizsie k rampe a nejakym zazrakom vykrutit ruku do zadu, aby si vedel vlozit listok. Ale obcas je sranda, ked niekto vystupi z auta, vlozi listok, rampa sa otvori a on nastupi, priputa sa, zaradi jednotku a zrazu rampa ide dole.
No vidis, a tak si sa bal
weed_smoker

#51 Příspěvek od weed_smoker »

Tak na to platí jen pořádný SUV s poctivou trubkovou mříží,tomu se ten klacek vyhne :D
konosuke

#52 Příspěvek od konosuke »

Synci a děvuchi, kurvítka sou všadě vokol nás a nejenom z Lidlu...nám v rachotě klekla už druhá laserovka Samsung, za těžký prachy a běžného provozu, těsně po záruce to není náhoda. O plastovém foto digiťáku Nikon co je po exitu kvůli krytu baterek za bůra ale: nedostupném ! se nezmiňuji, musel bych sáhnout po revolveru a ten nemám, ani z Lidlu, ještě by mi vybouch v ruce.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
serviceman

#53 Příspěvek od serviceman »

Ne každý k tomu tak přistupuje. Stalo se mi postupně, že se mi pokazil dvakrát jeden výrobek Tescomy, i obrátil jsem se na ně s tím, že je to už několik let po záruce, ale, že je to zjevně technologická, resp. konstrukční vada. Bez řečí okamžitě v obou případech vyměnili.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
starecd

#54 Příspěvek od starecd »

Tak, tak, mně se rozpadl uzávěr na termosce a jelikož firmu Tescoma mám u "huby", tak jsem se stavil ve firmě a ptal se, jestli se dá ještě sehnat. Za 5min. jsem ho měl i našroubovaný a to vše zdarma.
rnbw

#55 Příspěvek od rnbw »

Mame laseroviek Samsung mozno 100 (ML-1915, ML-2525, ML-2540 a najnovsie nejake SL-Mxxxx), tie najstarsie maju uz dost rokov a opravoval som ich len par.
kejki

#56 Příspěvek od kejki »

serviceman píše:Ne každý k tomu tak přistupuje. Stalo se mi postupně, že se mi pokazil dvakrát jeden výrobek Tescomy, i obrátil jsem se na ně s tím, že je to už několik let po záruce, ale, že je to zjevně technologická, resp. konstrukční vada. Bez řečí okamžitě v obou případech vyměnili.
Ale až potom, co přišli o pár zákazníků, když se jejich nejdražší pánve po roce oloupaly. Bylo to ještě před dvouletou zárukou, ale ozvěny na internetu leží dodnes. Zatím jsem nepodlehl a nekoupil si od nich ani škrabku na brambory.
rnbw

#57 Příspěvek od rnbw »

Mal som v rukach bateriovy zapalovac na plyn znacky Tescoma. Horsi smejd som este nevidel. Spinac sa tazko stlacal a hlavne vymenit bateriu bolo takmer nemozne. Otvor bol velmi maly, bateria sa musela pacit nasilim von nejakym nastrojom. Novu bateriu bol velky problem tam narvat, akoby bola vacsia. Tak som porovnal normalnu AA bateriu a ten smejd, co tam bol z vyroby - a ten smejd bol o kusok mensi!
Hydrawerk

#58 Příspěvek od Hydrawerk »

serviceman píše:nekoupil si od nich ani škrabku na brambory.

Neosvědčily se mi škrabky s dvojitým ostřím, jakože pro leváky i praváky. Loupe to pak blbě. Mám už pár let jakousi škrabku od Victorinoxu a je výborná. Na webu už ji nemohu najít, ale měla by se dát koupit v mnoha obchodech.

Stejně by mě zajímalo, jestli je Tescoma výrobce, nebo jenom překupník čínského zboží, snad navrženého v ČR. Jejich sídlo je zde. http://www.mapy.cz/letecka?x=17.7297932 ... 0Zl%C3%ADn
https://www.google.cz/maps/@49.223787,1 ... e0!6m1!1e1
Přílohy
Victorinox skrabka 002.jpg
(186.75 KiB) Staženo 49 x
Victorinox skrabka 001.jpg
(217.36 KiB) Staženo 72 x
starecd

#59 Příspěvek od starecd »

No tyhle rovné škrabky pěkně zatěžují zápěstí, loupat tak 2kg brambor, ruka dostane zabrat. Mně se osvědčila obyčejná, kdysi v Kaufu koupená za 30Kč a škrábe skvěle. Něco takového no-name.
Přílohy
7_6070_7_Bild2.jpg
(41.5 KiB) Staženo 46 x
ZVUK2000

#60 Příspěvek od ZVUK2000 »

Touto to také škrábu. A škrábání už není za trest :D
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“