Antenní zesilovač EMD-32
Moderátor: Moderátoři
- scorpions-cz
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Už těm lidem někdo z těch moudrých kecalů v TV řekl, že po kompletním "přechodu" budou muset kromě sexyboxů ještě asi dokoupit další filtry, když se LTE trošku roztáhne?
Ředitel ČRA mimochodem nedokáže vyslovit zkratku HEVC. A přitom to vůbec není potřeba.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- scorpions-cz
http://teroz.cz/kategorie-produktu/filtry/filtry-lte/
http://teroz.cz/kategorie-produktu/filt ... -propusti/
přiznám se,že použití těchto komponentů neznám,nikdy jsem je nepoužíval tak opravdu nevím,zda by to mému problému nějak pomohlo.ALe jsem již ta stará škola,která vyrůstala na Hi-Fi věžích a pár let před důchodem se těchto požitků a zábavy s dálkovým příjmem nechci vzdát.Proto experimentuji.
A kutilmile - nelituju tě
..EKKAR...,které z nabízených typů filtrů a propustí TEROZ by jsi doporučoval???
Ještě mám doma i anténu HB9CV,tak jí také hodím na stožár a vyzkouším příjem s ní.
Nerozumím proč na FM rádio doporučuješ tak vysokou kritickou frekvenci filtru. Já bych to ušmiknul těsně nad FM2 pásmem, někde na 110MHz a pokoj s váma, interneti.decmen píše:Používám už víc jak rok č.513, nechávám si ji dělat do 694MHz a na spektráku je s lte šmitec...
PetrTT - svoje doporučení jsem ti linknul už tady, je to v podstatě pátá odpověď na tvůj dotaz hned na první stránce tohohle vlákna. Buď pásmovej filtr laděnej výhradně na pásmo FM2, nebo pokud chceš přijímat i starý FM1 neboli OIRT pásmo 66-73MHz, tak jen dolní propust která šmikne všecko nad FM2 pásmem. Tebe totiž neruší jenom LTE, ale všecky širokopásmový zešilovače dokáže pro tvůj účel zarušit i blbej TV vysílač pracující už někde ve III.televizním pásmu.
A kutilmile - nelituju tě
Dnes má bezdrátový ovládání i kdejaký robertek. Luft je už tak zaprasený, že nutně bude docházet k mnohem větším kolizím, než už jsou.
Kór u kontejnerů laciné rejže, kvůli ceně bez filtrů shora i zdola.
PetrTT píše:...,ale včera jsem měl doma chlapíka s měřičem síly signálu a můj problém ...
Tvůj problém byl hlavně v tom, že jsi začal od nesprávného konce - "nejprve stavíš stožáry a až potom měříš signál"
PetrTT píše:Jedná se na celé zahradě tak o prostor cca 3x3m,jinde je signál dá se říci konstantní.
. . . super
ale uvědom si, že signálové pole se mění v závislosti na změnách v okolí, rozhodně není "konstantní", má na něj vliv mnoho faktorů.
a na jaře se to "tvoje místo" posune o 5 metrů vedle.
budeš stožárek vytahovat a betonovat znova ?
podle mě je lepší udělat stožárek co nejvýše a na nejlepším možném místě.
pokud nastává problém s rušením, dát filtr a pokud se rušení změní dát filtr jiný, ale neměnit stožárek . . .