Tesla SM 580
Moderátor: Moderátoři
Po stlačení převíjení zpět musí poté ten výstup 8 (Q4) přejít do H a resetovat lze opět po stlačení stop.
Jinak to zatím vypadá na vadu toho IO7475, kdybys od něj odpojil ten vývod 8 tak, aby šlo na IO7488 ten vývod 11 zapojit natvrdo na zem a pokud již nic jiného není vadné, tak by jíž mělo jít vše ovládat kromě převíjení zpět.
Tá pôvodná PROMka kvôli niečomu zdochla... log. úrovne by novú určite neposlali do hajan... Je to rovnaké. ako vymeniť poistku a nezisťovať príčinu, prečo ju odpálilo...masar píše:Byl jsi první, který ho ujišťoval o vadné PROM, zatímco xsc nabádal k měření.
To jen na okraj. Chybami se člověk učí.
Predpokladal som, že urobí pred osadením "nového" IO aspoň základné meranie pre prácu tej PROM= aspoň napájanie!!....to len tak na okraj...aby sme sa nemuseli učiť na vlastných chybách...Už som niekoľko takto roz_je_baných SM-iek robil, ale nikdy som tam nevrazil nový-naprogramovaný IO bez toho, aby som aspoň neodmeral napájanie celej "sústavy".. a nenasymuloval "základné" funkcie bez tej PROMky (vždy stačilo aspoň tú prvú - po zapnutí = STOP! )