Nabízím elektroniku z důvodu ztráty skladu (do 1.3. 2025)

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
judeware

#61 Příspěvek od judeware »

Přebrat = roztřídit do třech beden na:
• Oravy "staré"
• Oravy/OTF/OVP s kódem RC5 (i Philips apod., pokud budou lehce identifikovatelné)
• všechno ostatní (cizí značky TV/sat./DVD/VCR)

Víc se tomu věnovat nemůžu.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Hubert_79 »

Jasný. Ale pokud by sis vzpomněl a prošel ti rukou DO Sony (ten široký), tak by to bylo fajn :)
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Behemot »

judeware píše:A ač je mi to mimořádně líto, v likvidaci pro nezájem skončí i 1..2 bedny (na úrovni hluboké přepravky) s videokazetami.
dva roky sem to tahal po burzách, nový nepoužitý eště v lepších obalech, loni to šlo začátkem roku do konťáku, až nekdo donde že to hrozně potřebuje, tak si nezaslouží nic jinýho, než kopnout do prdele
Hejnicek

#64 Příspěvek od Hejnicek »

Me je to celkem lito...

Ale pres pul republiky pro to nepojedu.
Pokud by tam byly nejake jednotlive nenahrane v origo obalech ruzmych vyrobcu jen do police ohledne dokumentu doby, lze zaslat s tim Philips CDR600?
judeware

#65 Příspěvek od judeware »

Jsou to nahrávky pořízené v domácích podmínkách, žádné "originální kazety" jsem v bednách neviděl.

Odvezu je do Písku do nových prostor, ale nejdéle do 10/2025. AV aparáty jsou uloženy relativně bezpečně a návrhům typu "vyzvednu si to cestou z dovolené", se nevyhýbám. Úkol č.1 zní: vyklidit sklad, ideálně s minimem škod a ztrát!
judeware

#66 Příspěvek od judeware »

Dříve zmiňovaná věž stylu "skleník" nese označení Sharp VZ-1600H. Předběžně zarezervována pro člena fóra jménem bohy.

Nalezl jsem druhý "stolní" (nikoliv STA) teslácký konvertor UHF. Mám je oba skutečně zlikvidovat? :oops:
rnbw

#67 Příspěvek od rnbw »

Obojstranny gramofon 8O
adakar

#68 Příspěvek od adakar »

Jj, mal som to v tej dobe na stole, vnímal som to ako pekný šrot.. (sorry) Som sa natrápil, to ramienko sa v tom blbom princípe klzného chodu pozdĺž toho zadného pojazdového profilu zasekávalo, nie a nie to slušne urobiť.. Zrejme to bolo pred 93, lebo myslím že som to robil ešte na starej dielni, potom som bol na novom.. Kurňa tá pamäť, normálne to vidím akoby to bolo predvčerom -a dnes si nepamätám čo bolo včera :lol:

Judeware úprimnú sústrasť, až si sledoval tak pred polrokom som robil to isté -tiež som mal 90 dní, len skoro všetky som ich musel venovať inému -a potom kvantum toho pre málo času vyhádzať, nakoniec som rád -ako sa poznám poprevážal by som asi všetko, a toho bordelu by som sa nikdy nezbavil.. Tak si ber príklad a sa drž :)
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od otakarv »

nakoniec som rád -ako sa poznám poprevážal by som asi všetko, a toho bordelu by som sa nikdy nezbavil..
A to jsem si myslel že jsem jediný co stále skladuje všelijaký bordel a je mi líto něco vyhodit. Snacha mi už nabídla že mi na narozeniny zaplatí kontejnér a společnými silami všech příslušníků to naloží a nechají odvézt. :wink:
Hill
Administrátor

#70 Příspěvek od Hill »

Už měsíc přebírám a stěhuju trucovnu, taková rotace - v dílně zůstanou mikulášovické regály s nosností přes 4 metráky, tam přijde spíž. A na podlaze pod regály zůstanou cívkáče, které mám v plánu ještě rozchodit do plné funkčnosti, a dvě přepravky s instalačním materiálem a směsí náhradních dílů na STA a další zařízení v paneláku.
Stěhuju to do původních prostor, kde jsem měl servis před lety (a drobotinu do původně špajzové akříně na chodbě, už ty zavařeniny a kompoty sotva nesla). Komplikuje mi to, že v té staré/nové dílně mám už u jedné stěny gauč, proti ní tři skříňky z obývací stěny, mezi to se mi musí vejít ponk.
A, jelikož jde o trucovnu, ještě nemám vymyšlenou televizi, aby na ni bylo vidět od ponku i z gauče, a kam se dvěma 30litrovými bednami.
Vyhodil jsem toho už dost - převážně materiál, o kterém můžu s úspěchem předpokládat, že už ho nikdo potřebovat nebude. Hromádku, kterou bych tu nabídl, ještě nemám kompletní, protože se to nedá stěhovat z jedné místnosti najednou, průběžně se někde uvolní místo, hned ho zaplním, tím se uvolní místo jinde... prostě tak nějak to připomíná děrovou vodivost polovodiče.
A rád bych do Vánoc měl všechno pohromadě a mohl si zapamatovat, ve kterém šuplíku či skříňce co mám. Momentálně to nemá smysl, něco si pamatovat, aspoň rámcově si pojmenovávám krabice.
Viděl jsem i část zásob po Zdeňkovi, tam toho je daleko víc (už jsme to nabízeli i tady, ale příliš jsme to vyklízení Kojalovi neulehčili, napodruhé jsem odvezl jen asi půl metráku, na víc nebyl čas; při zpáteční cestě mi naložili tři lidi na rozvoz, to by už vůbec nešlo). I to pitomý DVD se skeny, co jsem slíbil Kondíkovi, že až pojedu kolem... mám ještě ve dveřích auta. Prostě za mě tudy jel někdo jiný. A nejspíš budu muset vypálit nové, za ty tři měsíce různých teplot už asi moc čitelné nebude.
Takže vím, co to obnáší.
EKKAR

#71 Příspěvek od EKKAR »

otakarv píše:... Snacha mi už nabídla že mi na narozeniny zaplatí kontejnér a společnými silami všech příslušníků to naloží a nechají odvézt. :wink:
Moje nejdražší polovice mi to nenabízí, ona mi tím neustále vyhrožuje. Zatím jediným argumentem, kterej ji od toho odrazuje je slib, že pokud to uskuteční, její další cesta povede rovnou do nebe - komínem krematoria, protože ji tam bez dalšího zdržování pošlu ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
adakar

#72 Příspěvek od adakar »

Len aby ti raz neukázala že ona to dokáže :wink:

To obojstranné prehrávanie platne som našiel pekne nafotené TU
Tam v tom prvom namastenom žliabku to občas skrížené zastalo -počúvať platne dookola aby sa to prejavilo -nepomáhalo nič -len som to na rozlúčku lepším premastením vylepšil.. Proste asi nedobrá súhra výliskov kusa =vymeniť komplet a dúfať.. Ten špagát mal principiálne ťahať v mieste nad tým žliabkom -nerobilo by to páku..
EKKAR

#73 Příspěvek od EKKAR »

adakar píše:Len aby ti raz neukázala že ona to dokáže :wink:

...
To už dokázala - když mi během jediný mojí noční směny "uklidila" do kontejneru asi 40-50kg šelakovejch "standartek", který jsem dostal od jejího strejce. Že to mělo hodnotu minimálně pětimístnou ji absolutně netankovalo. Potom co následovalo jako moje reakce už tý slíbený cestě do nebe bezprostředně následující po nějakým jejím dalším pokusu o podobnej druh "úklidu" věří.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
ransom

#74 Příspěvek od ransom »

To musí bejt hrůza mít takovou zlou a bezohlednou manželku!
Co to jako bylo za šelaky? Limitovaná edice Emy Destinnové s vlastnoručním podpisem? Spejbl a Hurvínek slaví narozeniny Vůdce, s Hitlerem osobně? Tříletý Strýček Jedlička předvádí prasátko? Protože drtivá většina šelaků je dnes neprodejná...
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
EKKAR

#75 Příspěvek od EKKAR »

Neřeš, jsou pryč.
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“