PS2 pro H55 1156-pin Desktop Computer Motherboard HM55
Moderátor: Moderátoři
Pokud deska konvenční porty "nemá", je skutečně naprosto proti logice řešit PS/2 takovýmhle roubováním. Do BIOS-SETUPu musí jít vstoupit i za pomocí klávesnice USB. Existuje na to spousta triků!!! A dále, jak už zaznělo, ne každá klaviatura s USB je v tomhle bodě použitelná. Schválně jsem vytáhl starší desku EPIA-M a otestoval požadovanou "proceduru". Do SETUPu jsem se dostal, i přesto, že byla položka "USB keyboard support přepnuta na "Disabled".ok1hga píše: . . . co je to za "pcmága", který si s takovou hloupostí neporadí ???
. . . deska která nemá PS2 konektor, ho jednoduše nepotřebuje.
Toto kvaziinformatické tvrzení rádce zakladatele tématu je k smíchu. A zakladatel sám je tak trochu demagog, já o voze, on o koze.BOBOBO píše:Zdravím přispívající . Dotaz je na připojení PS2 klávesnice k tomuto MB . je tam prý BIOS , ale do něj jde jen vstoupit přes PS2 kovou klávesnici . Až v něm se dá spustit USBčková klávesnice..
Místo toho, aby se zeptal, jaké že jsou ty správné triky, jde-li o stav, že to s klávesnicí do USB údajně nefunguje.
O disk v tomhle momentě asi nejde, ale pokud by šlo o jiné (hotové) PC s diskem vč. funkční instalace a z nějakého důvodu by byl vyžadovaný vstup do SETUPu, fyzické odpojení disku od rozhraní je operace proveditelná do minuty (kromě některých nevhodně umístěných kancelářských strojů).
Ale vzhledem k tomu , že prý nelze vstoupit do BIOSu , tak předpokládám , že cosi uvidím .