GSM alarm
Moderátor: Moderátoři
Diod mam polaritou zapojenou spravne, zapojeno mam +12 voltu, signal (tam privedu +12 a gnd. + samo ze rele
tu jsou obrazky co mi delal ten kluk
// tak etd sem prisel ze po nejakej dobe se dost silne ohreje (pali R4 a za chvilku prestane)
Mel si pravdu, nehreje se R4 ale ta dioda a s ni i tranzistor. Kdyz sem spojil 2 a 3 zajiskrilo to tak sem to radsi adl nezkousel abych neco neodk...
Pripojil sem k tomu merak ( ale ten levnej takze presnost nikdo) po zapojeni to par sekund bralo 0,5A. Pak uz nic. Kdyz sem dal prst na soucastky R4.R5,D1 (najednou) zaclo to odebirat opet 0,5 A a ten tranzistor se zacal hrat.
BaluSK píše:Alcatel rozumie ATprikazom tak isto ako hociktory iny telefon,ide skor o to ze nepatril medzi prave najspolahlivejsie telefony a suciastky do neho boli nezohnatelne ani v case jeho slavy.
Osobne Ti odporucam si pozhanat Siemens typu C45,MT50,alebo A50,ten vsak je nutne trochu upravit aby rozumel AT-prikazom.
Pri spravnej aplikacii a spravnom napajani Ti tieto typy vydrzia v alarme vecne.Spominane modely zozeznies v mobilshopoch alebo zalozniach za par supov.Alcatelu by som rozhodne strazenie objektu nezveroval.
Napadla me takova vec, mozna to je blbost tak me opravte. POkud bych pouzil vystup pro vibracni vyzvaneni, to pri zvoneni musi byt pod napetim. Napojil bych na nej jinej optron a kontakty co spina bych napojil k cervenemu telefonku. To znamena ze pokud bych prozvonil telefon ja, ci me kdokoli volal, samo by se to polozilo nebo kecam?
- Přílohy
-
Bez názvu.jpg- (36.05 KiB) Staženo 125 x
spojim tedy piny c.1 a 3 ze? i pres to se nic nedeje