Brum z žhavení ECC83 u overdrive
Moderátor: Moderátoři
zemanekt píše:já jsem svúj předchozí příspěvek upravil, tak se na to mrkni a připoj na kostru pouze v jednom bodě a to od prvního filtračního kondíku co nejblíž k místu ,kde je na kostře zemák od sítě ostatní stínění vždy jen jedním!!! koncem nejlépe do stejného bodu, ale bude stačit i jinam na kostru
zemanekt píše:stínění přívodů k potenciometrům opět zemnit jen na jedné straně nebo vůbec (vyzkoušej obě možnosti). je dobré i ukostřit šasi potenciometru, pokud není vodivě spojeno s kostrou.ale nikdy ne pomocí stínění přívodů, pokud tyto jsou už staženy na zem a potenciometr je vodivě spojen s kostrou
zemanekt píše:jestli to můžeš vyfotit tak aby byly vidět všechny přívody tak to udělej to se musí najít
- Přílohy
-
Fotografie0592.jpg- (216.74 KiB) Staženo 84 x
-
Fotografie0585.jpg- (170.03 KiB) Staženo 104 x
-
Fotografie0576.jpg- (275.12 KiB) Staženo 103 x
zemanekt píše:a kde je zeměný koncový zesilovač? a kde je uzeměný zdroj? pokud jsou uzeměné každý zvlášť tak je tam zemní smyčka jako k...a, i pokud je uzemněný jenom jeden z nich, jinak to co jsem viděl je hezkej bobík a musí fungovat bez brumu, zapojený je dobře, bez smyček
- Přílohy
-
Náčrt-poupravené.JPG- (114.1 KiB) Staženo 72 x
zemanekt píše:kde je zeměný mínus pól prvního filtračního kondíku zdroje anodového napětí
- Přílohy
-
červeně je zakroužkovaná zem anodového napětí.jpg- (117.76 KiB) Staženo 69 x