Vtipy, vtipné články a odkazy IX

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kejki

#646 Příspěvek od kejki »

Ty bys třeba chtěl šablonu aby to bylo pravidelně. Ve skutečnosti to lidem je jedno a levnější je udělat takhle.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#647 Příspěvek od Hubert_79 »

Třebovský vševěd píše:...špalek o ničem, resp. o tom, co by normální člověk popsal třemi větami...
Neměl ses nechat odbejt a hnát to vejš a do televize!
Jinak nechápu pointu, co vadí na tom, že ty špunty nejsou v přesných rozestupech... Je to jen podnožka.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
EKKAR

#648 Příspěvek od EKKAR »

Nj, Hubertus aby neměl blbý kecy. Ta dřív koupená má totiž ty špunty naprosto pravidelně do 6-úhelníku a navíc je má i ve stejný rovině, zatímco ta moje je má různě vysoký (2 jsou víc vytrčený z roviny podstavy), takže při sednutí na ni má člověk pocit, že se kejklá. Po svátkách ji pojedu reklamovat - a na just do toho krámu v Údolí Opic, protože do toho lanškrounskýho to mám skoro 2x tak daleko a navíc přes dost vysokej hřeben (rozdíl v převýšení tras je 45 vejškovejch metrů na dálce 9,5km proti 205 vejškovým metrům na 16,5km - jeden průjezd, takže obojí potřeba počítat 2x) - a v jejich "Obchodních podmínkách" je zmínka o možnosti reklamace v libovolný pobočce řetězce, když už teda tolik chtějí trvat na tom svým vejblitku ...
kejki píše:Ty bys třeba chtěl šablonu aby to bylo pravidelně. Ve skutečnosti to lidem je jedno a levnější je udělat takhle.
Každej normální řemeslník i kutil to podle nějaký šablony nebo aspoň rozměření udělá - i když to normálně není vidět. Prostě normálního člověka by hanba profackovala že by se posral jak Alík, kdyby to měl takhle zprasit. Ale jak vidno, PRCák už pod dojmem vlastnictví celosvětovýho výrobního monopolu sere i na tohle.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kejki

#649 Příspěvek od kejki »

Hele, viděl jsem sešívané barevné ponožky, uvnitř byl přes celou délku 1,5 cm široký šev, plný nití a 80% recenzí bylo kladných.
Prostě to lidi kupujou. A pak chceš něco vyrobené na Evropana a cena tě porazí, protože už máš zafixovanou tu hladinu masové nekvalitní výroby.
PotPalo

#650 Příspěvek od PotPalo »

Tie nožičky sú ako pripináčiky, stačí vytiahnuť a zastrčiť kde treba. To by som reklamovať nenosil. Keďže to bol výstavný kus, tak možno niekto jednu šlohol, a narýchlo tie ostatné nejako rozmiestnily...
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#651 Příspěvek od Hubert_79 »

Hele, jasně že by to šlo. Ale z EKKARa si nikdo prdel dělat nebude, von jim TO POŘÁDNĚ VYTMAVÍ a nenechá to tak! A vo tom to je.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
EKKAR

#652 Příspěvek od EKKAR »

kejki píše:Hele, viděl jsem sešívané barevné ponožky, uvnitř byl přes celou délku 1,5 cm široký šev, plný nití a 80% recenzí bylo kladných.
Prostě to lidi kupujou. A pak chceš něco vyrobené na Evropana a cena tě porazí, protože už máš zafixovanou tu hladinu masové nekvalitní výroby.
No laciný to zrovna nebylo - 850 vočí!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
tomasjedno

#653 Příspěvek od tomasjedno »

Být tu ještě moje máma, řekla by ti: máš už léta, mohl bys mít rozum.
Poslední kus na krámě nebývá poslední náhodou - zhusta mu něco je. Osahaný, poprskaný, poškozený, nekompletní, vrácený… Takový kus si neprohlédnout důkladně ještě před koupí, to je koledování si o problém.
EKKAR

#654 Příspěvek od EKKAR »

Vzhledově když se na něj díváš na podlaze je OK. Horší stav nastane v momentě, kdy se na něj pokusíš sednout - příklad židle s jednou nohou kratší ...
lesana87

#655 Příspěvek od lesana87 »

EKKAR píše: druhým mi podobně poslední kus ještě s úsměvem prodají
Taky bych se usmívala na toho blbce co by si vyštěkal ten poslední, dvakrát reklamovanej zmetek z výlohy. A to jseš opravdu tak levej, že si takovou prkotinu neumíš opravit a musíš tu o tom psát jeden špalek za druhým? Já bych se styděla, dvakrát, jednou, že jsem ze sebe dělala 🤐 na prodejně a naletěla a podruhý, že si to nedokážu opravit.
kejki

#656 Příspěvek od kejki »

EKKAR píše:
kejki píše:Hele, viděl jsem sešívané barevné ponožky, uvnitř byl přes celou délku 1,5 cm široký šev, plný nití a 80% recenzí bylo kladných.
No laciný to zrovna nebylo - 850 vočí!
:lol: :lol:
ransom

#657 Příspěvek od ransom »

Karle, nic si z těch posměváčků nedělej. Hele, kdybys měl cestu okolo, vem to s sebou a nějak to dáme do pořádku. Mám na dílně kalibrovanej svinovací třímetr.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
jenicek

#658 Příspěvek od jenicek »

...a pokud bys to chtěl jó přesně, tak to můžem u mě upnout na stůl frézky a na digitálním odměřování mám funkci děr na kružnici, budeš to mít na 0,05mm přesně s rozlišením 0,01mm :lol: :lol: :lol:

Fascinuje mě, kolik někdo věnuje času prezentaci takový xxx n netu, když za míň jak polovinu času by to měl opravený. Starej známej říkával "Míň kecat, víc dělat".
rnbw

#659 Příspěvek od rnbw »

Mal si aspon zlavu vypytat na ten posledny kus.
HF_Tech

#660 Příspěvek od HF_Tech »

Nikdo nevojebe EKKARA! To si pamatujte!
https://www.youtube.com/watch?v=2gwbZdC1GhI :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“