W7 na ploše mají ikony správcovskej štít
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
Jirka
- serviceman
to rnbw: Jak se mám bez driverů dodaných s HW připojit na net, když se nejdříve musí Realtec Lan driver nainstalovat?
To ET6 tam instaluju jen zkušebně abych zjistil, jestli se ikony správce objeví. Měl jsem obavu, že když se připojím na net a než nainstaluju nějakej antivir, tak mi do PC hned něco vleze.
Jirka
serviceman píše:Jak to píšeš, problémy se objevily po Easy Tune... Tak teď už aspoň víš čemu se vyhnout.
To mám za sebou minulý týden. Nainstaloval jsem jen W7, z netu stáhnul Nortona, Nvidii a poslední drivery Gigabitu, nainstaloval Office 2007. A štít byl na Excelu. Takže se mám vyhnout taky Excelu? To snad ne.
Teď jsem přišel na zajímavost. Třeba HDTune, pokud se odinstaluje, tak při nový instalaci tam už štít není. Podobně u toho ET6. Na Autocad DWG vieweru 2015 sice je, ale aspoň jde spustit, což dřív nešlo.
Jirka
spis nez na vir to na me dela dojem,ze to cini nejaka blbe napsana aplikace. Vetsinou hodne rozmyslim, ci nainstalovat freeware, kdyz je to nutne.
Nekdy ale neni zbyti, tak udelam aspon bod obnovy a po pouziti hned zahodim (odinstaluju). Nerikam, ze vsechny tyhle softy jsou spatne, casto vsak nekalotami ci horkou jehlou zrobene pachaji neplechu.
Vycházím z toho, že nevím s jakými možnostmi jsi wokna instaloval, takže se k tomu nedá víc napsat. U W7 i W8 je fakt dost možností jak je instalovat a polovina z nich není moc dobrá.
Jirka