Zkušenosti s nákupy v LIDLu.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
konosuke

#751 Příspěvek od konosuke »

botky kotnikáče z Lidlu vypadají sice jak pracovní ale pracovník koneckonců jsem...zn.LIVERGY, jeansy v pozadí fotky ignorujte, ty jsou z Tesca, F&F Bangladeš, jo...ale sleva nonekuptozatucenu
Přílohy
botky.JPG
(244.52 KiB) Staženo 124 x
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hydrawerk

#752 Příspěvek od Hydrawerk »

Jsou z koženky? Pokud jo, tak asi dlouho nevydrží.
Hydrawerk

#753 Příspěvek od Hydrawerk »

Co říkáte na tuhle svářečku PISG 80A1? http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?actio ... l&id=49641
Není náhodou proud 80A málo?
Moc svářeček s proudem 80A se nenabízí. http://www.heureka.cz/?h[fraze]=sv%C3%A1%C5%99ec%C3%AD+invertor&min=&max=&o=3
Přílohy
Lidl svářečka.jpg
(120.38 KiB) Staženo 145 x
vicious

#754 Příspěvek od vicious »

Hydraverk: práve na túto som sa pýtal, plus ešte jedna tam je v ponuke.
pepik9

#755 Příspěvek od pepik9 »

Záleží, jestli chceš dobrodružství, nebo strojek, který bude pár let spolehlivě sloužit. V tom případě bych si radši dva tisíce přidal. A měl i nějakou jistotu náhradních dílů.
konosuke

#756 Příspěvek od konosuke »

Hydrawerk píše:Jsou z koženky? Pokud jo, tak asi dlouho nevydrží.

když dva roky tak ani nezkřivím hubu, jinak reklamační řízení, dělají to všichni tak co...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Celeron

#757 Příspěvek od Celeron »

Hydrawerk píše:Co říkáte na tuhle svářečku PISG 80A1?

Otázka je, kolik procent chodu to dá těch 80A. Jiný mašiny mají maximální proud kolem 30% chodu. A 100% někde na polovině maximálního.
Pepík9 ti radí dobře. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Duvsan

#758 Příspěvek od Duvsan »

Majú v Lídli, ak ešte neminuli, akumulátorovú kosačku. Čo si o tom myslíte? Bojím sa LiIon, ale po dvoch sezónach by šlo ju nahradiť olovom... Jednoduché použitie (na rozdiel od motorovej - pre mamu) a nižšia hmotnosť, žiadny otravný kábel. Heureka veľkú konkurenciu neponúka, tak Güde 320/25. Nebezpečie rýchlej výmeny aku. Ale vábi ma.
robo

#759 Příspěvek od robo »

Tak jsem dneska zakoupil ponornou pilu Parkside. Uz jsem s jinou, stejnou rezal nejake drevo a slo to s ni hezky.
Přílohy
pila.jpg
(19.06 KiB) Staženo 73 x
Duvsan

#760 Příspěvek od Duvsan »

Ponornou?

Pre tú kosačku asi pôjdem.
vitanek

#761 Příspěvek od vitanek »

Celeron píše:
Hydrawerk píše:Co říkáte na tuhle svářečku PISG 80A1?

Otázka je, kolik procent chodu to dá těch 80A. Jiný mašiny mají maximální proud kolem 30% chodu. A 100% někde na polovině maximálního.
Pepík9 ti radí dobře. :wink:

v manuálu ani jiné dokumentaci dohledatelné na internetu to není, pouze až po rozbalení na prodejně je hned shora na svářečce štítek který udává

Zatěžovatel:
60% 80A
100% 62A

taky jsou k tomu jen 1,8m dlouhé kabely

kdyby to umělo alespoň 100A byť při tom 60% zatěžovateli, tak proč ne, ale takto je to spíš na takové vaření drobností a i tak se většinu času bude "uživatel" pohybovat na maximu té svářečky - tedy žádná rezerva. Navíc ty krátké kabely na pohodlnosti při práci moc nepřidají.

ale zájem o to byl docela velký - dneska už na prodejně není ani jeden kus ;)
Celeron

#762 Příspěvek od Celeron »

U nás ve čtvrtek v 7,30 nebyla už ani jedna. Zato těch traf tam bylo asi 8 ks.
Jinak v Lidlu jsou zcela běžný podpultovky. Když jsem platil za žrádlo, zrovna si jeden maník klepal na zaměstnanecký vchod u pokladen a jeden invertor si odnesl.
Jirka

p32

#763 Příspěvek od p32 »

Ale to je také o tom, že si to objednal předem a odnesl až potom.
vitanek

#764 Příspěvek od vitanek »

u nás většina "nedostatkového" zboží jde sehnat i odpoledne, jinak kamarád bydlí poblíž lídlu, kam na nářadí skoro nikdo nechodí, takže si myslím, že bych ten invertor ještě i sehnal, nicméně si nemyslím, že by byl až tak dobrý, aby mě to za to stálo radši si došetřím na silnější
Celeron

#765 Příspěvek od Celeron »

p32 píše:Ale to je také o tom, že si to objednal předem a odnesl až potom.

Jo tak to jsem už zkusil si něco objednat u vedoucí místního Lidlu, tenkrát dvouválec kompresor Parkside, cena asi 4500,- Byl jsem ujištěn, že nelze, jinak přijde o místo pokud by případná kontrola zvedení zjistila ve skladu zboží který není v regálu. Takže pokud to pro někoho jde a pro někoho ne, tak je to klasická podpultovka, úplně stejně jak za bolševika.
Jirka

Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“