Vtipy, vtipné články a odkazy IX

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robos

#796 Příspěvek od robos »

Samozrejme viem, aký je názov tohoto vlákna a preto moju poznámku ber iba ako malú vsuvku, pretože si sa v poslednej dobe viac krát obúval do Slovákov a Slovenska a mal som pocit, že to nie je vhodné. Týka sa ma to, takže mám pocity. Či si moju vsuvku zoberieš k srdcu, alebo ma prirovnáš k priemerne inteligentnej opici, je už na tebe. Koniec vsuviek.
robos

#797 Příspěvek od robos »

xsc píše:Tak proč nám sem ten odpad posíláte? Husák, Bureš...
Pretože nás to baví. Exportujeme tam, kde je vážny záujem. To je logické. Vždy niekoho vyberieme, nabalíme mu do batôžka buchty, posadíme ho na vlak z Bratislavy do Prahy a všetci mu mávame na cestu k vám, a želáme mu tam veľa šťastia. Ani nevieš, koľko práce nám dalo naučiť Gottwalda a Havla po česky a aby dokázali zamaskovať slovenský prízvuk, aby sa dobre infiltrovali. Nakoniec úsilie stálo za to. Obaja mali u vás veľký úspech. Aj Masaryka sme vám šupli, aby sme vám urobil v monarchii anarchiu.
Ale dlhodobo k vám vyvážame aj Slovenky. Môžeš sa opýtať HF_Tech. Už ich vymenil niekoľko.
HF_Tech

#798 Příspěvek od HF_Tech »

Dobře, poslední, od půlnoci se budu zase navážet do eKecala.
Dneska bude dlouhá šichta :twisted:
Přílohy
Pohlavia.jpg
To máš za tu Krndu...
(31.49 KiB) Staženo 908 x
xsc

#799 Příspěvek od xsc »

robos píše:Pretože nás to baví. Exportujeme tam, kde je vážny záujem. To je logické. Vždy niekoho vyberieme, nabalíme mu do batôžka buchty, posadíme ho na vlak z Bratislavy do Prahy a všetci mu mávame na cestu k vám, a želáme mu tam veľa šťastia. Ani nevieš, koľko práce nám dalo naučiť Gottwalda a Havla po česky a aby dokázali zamaskovať slovenský prízvuk, aby sa dobre infiltrovali.
Tak tomu rozumím. Ti, co nejsou schopní ani té cesty vlakem, jsou pak zvoleni na Slovensku - Tiso, Mečiar, Fico :-)
TAKJAN

#800 Příspěvek od TAKJAN »

robos

#801 Příspěvek od robos »

xsc píše:Tak tomu rozumím. Ti, co nejsou schopní ani té cesty vlakem, jsou pak zvoleni na Slovensku - Tiso, Mečiar, Fico :-)
Srandičky... ale Babiša ste si zvolili VY. Možno z neho urobite aj českého prezidenta. Pravda je ale tá, že keby nebol Babiš, tak by ste si nejakého Grebeníčka alebo Paroubka vyrobili. Slováci naozaj nemôžu za to, akí ste. A najsmutnejší paradox je, že keby nebolo Babiša, volili by ste viac extrémistov. Z toho mi behá mráz po chrbte, pretože som si myslel, že vo vzťahu k extrémizmu je medzi našimi národmi zásadný rozdiel. Je to test pre váš národ. V tom už sa nie je na koho vyhovárať. Budem držať palce. Ja zatiaľ dúfam, že je to len populistické pobláznenie od dotyčných protagonistov a nie príklon voličov ku skutočnému extrémizmu.
Naposledy upravil(a) robos dne 21 led 2026, 20:09, celkem upraveno 1 x.
robos

#802 Příspěvek od robos »

HF_Tech píše:Dobře, poslední, od půlnoci se budu zase navážet do eKecala.
Nepochopil. Nevadia obrázkové vtipy o Slovensku. Väčšinou sú trefné, takže kľudne ich pridávaj každý deň. Už niekoľko rokov nečítam noviny, takže toto je jediné miesto, kde si vtipy pozerám. Inak to nevyhľadávam.
Vadí mi to, že svoju frustráciu za vašu situáciu obraciaš na Slovensko. Aspoň sa mi to pár krát zdalo. A tvoje pokusy už nie sú tak trrefné, ako tie obrázkové vtipy. Nežijeme v Horných Uhrách, žijeme v Slovensku. Skús si uvedomiť, že sem chodia aj Slováci. Ja si vás nedovolím zhadzovať (a bolo by za čo). Aj dnes som sa vrátil od vás zo služobky, 10 rokov som v Česku pracoval a vlastne aj teraz som v českom pracovnom tíme, aj keď sedím u nás. Mám v Česku kamarátov, kolegov a hlavne príbuzenstvo. So všetkými je mi dobre. Nebudem ich nazývať pepíkmi len preto, že u vás niekto volil Babiša. To už naozaj všetko.
robos

#803 Příspěvek od robos »

Staré ale dobré. Nemeckú produktivitu proste nikdy nedobehneme :)
https://www.youtube.com/watch?v=EIGXk_XNY54
p32

#804 Příspěvek od p32 »

JiriTom píše:Je to satira. Koupit globus, abych zjistil kde je Grónsko, je bohužel skutečnost...
Tady to těm potřebným vysvětluje. :lol:
TAKJAN

#805 Příspěvek od TAKJAN »

V laboratoři
„Donesl jsem vám moč na rozbor.“
„Proč ale tolik, proč tři litry?“
„Abyste jí měl dost na rozbor.“
„No to je výborný, už nám snad chybí jen kýbl hoven!“
„Naštěstí i s tím jsem počítal.“
HF_Tech

#806 Příspěvek od HF_Tech »

Donaldův Discombobulator :lol:
Přílohy
DicComBobulator.jpg
DicComBobulator.jpg
samec

#807 Příspěvek od samec »

Trump je neskutočný poker face, jak s kamennou tvárou dokáže povedať úplnú blbosť.

Myslím, že ľudia sú viac zdiskombobulatení z jeho vyjadrení než z tej hyper technologickej hračky.

https://www.dictionary.com/browse/discombobulate
ransom

#808 Příspěvek od ransom »

Už jsem toho měl v práci dost.
Přílohy
ištění.jpg
ištění.jpg
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Yarda1

#809 Příspěvek od Yarda1 »

p32 píše:
JiriTom píše:Je to satira. Koupit globus, abych zjistil kde je Grónsko, je bohužel skutečnost...
Tady to těm potřebným vysvětluje. :lol:
Když vidím ten globus, tak věřím, že 15kKč stát mohl. Měli jsme starý atlas po rodičích, nechápal jsem co za malůvky na začátku bylo. Pak nám to stručně (a srozumitelně) vysvětlili v aeroklubu když jsme se učili lítat. Že existuje projekce pravá, projekce nepravá a na dvourozměrných mapách to vždy musí být nějak zkreslené. Trochu i na obyčejných globusech co se dělají tak, že na kouli se lepí papírové mapové výřezy.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Mapov%C3% ... azen%C3%AD
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
p32

#810 Příspěvek od p32 »

Ono to ani není o tom globusu, který stál doopravdy 13000 Kč, ale o hlouposti lidí na FB a Instagramu, kteří tomu vůbec nerozumí. Pletou si to se školními globusy za pár stovek, protože nic pořádného v životě neviděli, takže vše posuzují podle svých omezených možností. Odkazuješ na kartografická zkreslení, na která ten B. ukazoval a která tito "kritici" nedokážou ani pochopit, natož o tom diskutovat.
Ten globus má docela přiměřenou cenu a parametry z německé ruční výroby, o které se jim ani nezdálo. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“