Vkládání zajímavých obrázků II.
Moderátor: Moderátoři
Pan doktor mi dal prášky na tlak a na odvodnění.
Ze začátku to fungovalo, ale těď si na to tělo zvyklo a přibejvám tak 2 kila za měsíc a to mám nízkotučnou dietu.
Ale taky mám šílenej hlad a je mi jedno co sežeru, třeba za den 3 hlávky ledovýho salátu, pixla sterilovanýho zelí mě uspokojí asi tak na 2 hodiny. 2 kila jablek to je jen zákusek.
Jen mi pan doktor neřekl, kde mám na tu dietu mám brát ? zelenina je drahá a mě míň než 5kg denně nestačí
danhard píše:Ze začátku to fungovalo, ale těď si na to tělo zvyklo a přibejvám tak 2 kila za měsíc a to mám nízkotučnou dietu.
Ale taky mám šílenej hlad a je mi jedno co sežeru, třeba za den 3 hlávky ledovýho salátu, pixla sterilovanýho zelí mě uspokojí asi tak na 2 hodiny. 2 kila jablek to je jen zákusek.
Máš de bila doktora. Nízkotučná dieta nespočívá v tom, že se nažereš zeleniny, která se stráví nejrychleji a je po ní ještě větší hlad. Jíst jabka znamená přibírat na váze a riskovat další zdravotní problémy z nadměrného množsví fruktózy. Mimochodem, člověk potřebuje vždy nějaký ten tuk, jinak je hladový, ale musí vědět v jaké formě (jaký tuk) a kolik. Po takové dietě ti jen poroste břicho a váha.
danhard píše:Ze začátku to fungovalo, ale těď si na to tělo zvyklo a přibejvám tak 2 kila za měsíc a to mám nízkotučnou dietu.
To já mám vysokotukovou nízkosacharidovou dietu a problém s regulací váhy nemám a hlad taky ne. Hlavní jídlo je snídaně, pak si dám menší oběd a k večeři jen něco malého, třeba 1/4 kila arašídů.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]