TESLA MARTINO

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
PabloX
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od PabloX »

Ulozene, DELETE. Najlepsie by bolo vymazat aj oberlaunta...ale myslim fyzicky :lol:
miroja

#92 Příspěvek od miroja »

Dajanu vyriesis najlepsie tak, ze ju das opravit niekomu inemu.
Oberleutnant

#93 Příspěvek od Oberleutnant »

Prosim vas, pochopte to, co tady pisu.Ty dratky u civky UZ BYLY UVOLNENE, KDYZ JSEM SI TU TV PRIVEZL, takze se to zrejme muselo uvolnit tim, jak se na pude nepretrzite menila teplota a nebo to nekdo opravdu roztrhal tim kostetem nebo necim jinym, ta tv nemela zadni kryt a navic byla cista a tim padem ji nekdo musel cistit, protoze kdyz lezela nekolik let na pude, tak by takhle cista nebyla...Vsak vite, jak se na pude prasi...Mam take jednu tv, ktera lezela nekolik let na pude a tezko si predstavit, jak to vypadalo uvnitr.Na podlaze byly hromadky nejakych kartonu, zrejme to tam nanosily mysi....no hruza... :oops: Na konec mi prosim napiste, jake oznaceni ma ta civka radkoveho oscilatoru v Dajane, ten papirek s udajema tam chybi...Diky! :)
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Lukas-Peca »

Hlavně mu neříkejte, jak je ta cívka označená, nebo zase bude opruzovat na x dalších fórech s prosbou o zaslání. A už to proboha smažte.
Oberleutnant

#95 Příspěvek od Oberleutnant »

Lukasi, ty na tomto webu nemas co delat, kdyz nechces, aby mi nekdo neco poradil!!!!!!!!!!!Tento web je k tomu, aby tady jeden druhemu poradil a ne aby tu byl jeden clovek jako ty, ktery kazdemu porouci!!!
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Lukas-Peca »

Já rád poradím, ale když vidím, že to nemá smysl, tak na to kašlu. A nikomu neporoučím, pouze adminy žádám, aby toto nesmyslné téma o ničem smazali.
Hill
Administrátor

#97 Příspěvek od Hill »

Leoši, tady se ti několik lidí mnohokrát snaží poradit, ale ty si meleš svou a nevypadá to, že bys ty rady četl.
Nemáš ani základní představu o tom, co k čemu v televizi je.
Ani jednou jsi neodpovědeěl na dotaz, cos kde naměřil (a, když už, odpověděl jsi na to, na co se tě nikdo neptal).
Nezapomněl jsem, jak jsi sliboval, že se něco naučíš a přijdeš sem, až nebudeš tak úplně dutej. Jenže pořád čekám na záblesk nějakých už získaných znalostí a ono pořád nic.
Závadu v rozkladech hledáš v OMF, zkrat v žhavicím řetězci odstraňuješ rozladěním cívky řádkového oscilátoru...
Tak se nediv.
Návštěvník

#98 Příspěvek od Návštěvník »

Oberleutnant píše:Lukasi, ty na tomto webu nemas co delat, kdyz nechces, aby mi nekdo neco poradil!!!!!!!!!!!Tento web je k tomu, aby tady jeden druhemu poradil a ne aby tu byl jeden clovek jako ty, ktery kazdemu porouci!!!

Milý kapitáne a zdárný adepte generála hvězdné pěchoty .
Radit Tobě to přesahuje všechny schopnosti lidí , kteří tu jsou . Tobě prostě poradit nelze . Ty trpíš absolutní absencí pochopení termínů , jako je Ohmův zákon , paralerní , seriové , sinus oscilátor a jeho funkce , blockink oscilátor , astabilní multivibrátor , dif. zesilovač , ref. napětí , klíč. zesilovač , ss vázaný zesilovač atd . Oměřit OMF trvá normálnímu opraváři cca 2 min , Ty nejsi schopen po 14ti dnech toto oměřit . Když Ti někdo napíše změř pracovní body , tak nevíš jak a opruzuješ dalšími blbými dotazy , naprosto nesouvisející s problematikou .
Chceš poradit , fajn : tak jako se na kytaru musíš sám naučit akordy a jejich změnu , rytmus atd , tak i na bastlírně se musíš sám naučit základy . To Ti nikdo z kluků do tvé palice lít nebude . Pak se staneš zajímavým spoluhráčem a ne jen tím přiblblým vopruzem co neumí nic .
Za svou současnou neschopnost si můžeš jen a jen Ty sám .
Přiznám se , že i já jsem si pohrával s myšlenkou , že se jedná z tvé strany o dobře provedenou provokaci . Pokud je to tak , pak jsi mistrem svého oboru a už nemusíš žádnou profesi hledat , protože např. v tomto oboru Tě čeká strašně moc dřiny .
Zdravím Ivan
Návštěvník

#99 Příspěvek od Návštěvník »

Teda Hille teď vypadám jako totální plagiátor . Přísahám , že než jsem se vrátil k počítači a dopsal to , tak tam byly ty odpovědi . Ivan
Hill
Administrátor

#100 Příspěvek od Hill »

Ivane, neber si to tak, píšu často dlouhé odpovědi a už se mi taky párkrát zadařilo podobně, nejblběji to vypadalo, když jsem musel na pět minut nechat psaní, abych to dokončil za dvě hodiny.
Hlavní je, že se naše pohledy na Leoše a jeho projevy tady neliší.
Teď jen čekám, až se tu objeví a přečte si to (odpovídat nemusí, stejně to pak smažu).
Oberleutnant

#101 Příspěvek od Oberleutnant »

Hille, ty odpovedi jsem si precetl, ale chtel bych te poprosit, jestli by si mohl toto vlakno ponechat.Diky :)
Hill
Administrátor

#102 Příspěvek od Hill »

Proč?
salzvo

#103 Příspěvek od salzvo »

Než to někdo smaže, zajímala by mě jedna věc:
Oberleutnante, máš vůbec nějaký měřák? (aspoň ten 🤐 multimetr?)
Takových otázek tu bylo aspoň 50 a nikdy jsme se nic nedozvěděli. Buď opravdu nic nemáš a všechno posuzuješ podle délky jiskry mezi šroubovákem a měřeným bodem. Anebo co je méně pravděpodobné, máš perfektně vybavené měřicí pracoviště, a nechceš se s tím chlubit. :pc:
PabloX
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od PabloX »

To uz pisal, ze ma multimeter, ale nenapisal ci s nim daoc meral...
Zamčeno

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“