Seat Ibiza 1. 4 16V 55 kW - problém z volnoběhem
Moderátor: Moderátoři
- tatramacek
Jedná se stále ještě o ten samý Seat Ibiza 1. 4 16V 55 kW rok 2003 ???
Renaulty se v té době dělali s jednodušší výbavou, která měla displej, ale zobrazovala jen OIL OK a ujeté kilometry, a dražší modely měly i ostatní funkce jako je okamžité spotřeba.
Běžně se to vytahuje ze servisního rozhraní OBD.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- tatramacek
- tatramacek
A kutilmile - nelituju tě
- tatramacek
- tatramacek
Mam dalsi dotaz... Muj model vozu je z roku 2005 a predni svetla jsou vyresen zarovkou H4.
Chtel bych si poridit neco takoveho:
http://svetla---neony---zarovky.k-tuning.cz/8181/6l/
Jenze tam jsou zarovky H1+H1 - budou kompatibilni konektory ? Anebo musim koupit svetla jen v provedeni H4
Libi se mi ty LEDxjako denni sviceni.
Dekuji
- tatramacek
Jenže.
Z ročníku ´94 byly pouze papíry, fakticky auto bylo podle všech příruček modelovýmu ročníku ´94 prodávanýmu v Česku odpovídající auto zpětně dovezený z Německa - ale se skutečným rokem výroby ´91.
Řeklo by se fáčko stříkačka jedno jako druhý, ale ani buřta! Neseděly konektory spínačů na palubní desce ani mezi kabeláží a přístrojovým štítem (v autě byly starší dvouřadý pětiúhelníkovýho tvaru, i když všecky příručky tvrdily, že jsou použitý jednořadový stejnýho typu, jako na felicii), byly jiný výplně dveří i vnitřní uspořádání zámků, pojistkovej box měl jinak osazený relátka, přední kotouče měly jinou výšku osazení pro montáž na náboj kola = nebyly stejný ani s favoritem prodávaným v roce ´91 v Česku, ani s felicií, jako to měly v tuzemsku prodávaný pozdní ročníky (podle mechanika to byl "mezityp"), prostě když jsem kupoval jakejkoliv ND, musel jsem ho přímo na autě vyzkoušet, jestli bude pasovat...
A kutilmile - nelituju tě
- tatramacek